изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:00 EEST
ПО ПОЗНАТ СЦЕНАРИЙ: Американски наемници се присъединили към "Десен сектор"    
По светаРуското външно министерство призова незабавно да бъдат прекратени всякакви военни приготовления в Украйна, които могат да предизвикат гражданска война, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира съобщение на външното министерство.

"Има информация, че в югоизточните райони на Украйна, включително в Донецк, се струпват подразделения на вътрешните войски и националната гвардия на Украйна с участие на бойци от незаконното въоръжено формирование "Десен сектор".

Особена тревога предизвиква обстоятелството, че в тази операция са включени около 150 американски специалисти от частната военна организация "Грейстоун", носещи униформи на бойци от подразделението "Сокол". Поставена им е задача да потушат със сила протестите на жителите на югоизточните райони срещу политиката на сегашните киевски власти.

Организаторите и участниците в тази провокация поемат огромна отговорност, създавайки заплаха за правата, свободите и живота на мирни граждани на Украйна и за стабилността на украинската държава", гласи съобщението на руското външно министерство, цитирано от БТА.  http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

ПО ПОЗНАТ СЦЕНАРИЙ: Американски наемници се присъединили към "Десен сектор" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди