изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:08 EEST
Източник от полицията: Самоубийствто на пловдивския бизнесмен не е инсценировка    
Новини Пловдивският бизнесмен Апостол Коларов, който бе открит мъртъв в хотел „Бордо”, се е застрелял сам в главата с пистолета, намерен до тялото му. Това съобщи за БЛИЦ източник от полицията в Пловдив.

Нямало е никакви следи за инсценировка на самоубийство. Тялото е намерено от служител от персонала в хотела, който не е собственост на Коларов. Бизнесменът е бил прострелян в главата, а до него лежал пистолет.  *******************************Пловдивският бизмесмен Апостол Коларов (47 г.) е открит мъртъв в стая в хотел „Бордо” вчера. Тялото е намерено от служител от персонала. Бизнесменът е бил прострелян в главата, а до него лежал пистолет, съобщава "Марица". На място е пристигнала експертна група от Второ районно и съдебен лекар. Направен е щателен оглед на мястото на произшествието и на този етап не са открити следи от насилие.Апостол Коларов, който е известен с прозвището „Тольо”, преди години бе близък до пловдивския хотелиер Румен Анастасов – Козела. Тольо държеше кафенето пред хотел „България”, което е собственост на Анастасов, а също така и ресторант срещу хотела.

Мълвата за смъртта на бизнесмена вече се разнася из града, но малцина смятат, че сам е посегнал на живота си. В публичното пространство се коментира, че Коларов е бил натрупал дългове, но никой не вярява, че заради това се е самоубил. 
 http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Източник от полицията: Самоубийствто на пловдивския бизнесмен не е инсценировка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди