изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:59 EEST
Издирват телата на 4-членно семейство, отнесени от пороя край Хасково    
НовиниПолиция и пожарна издирват трупове край село Винево. Тази сутрин близо до пострадалия от стихията мост е открит лек автомобил Опел, който е смачкан и най-вероятно е бил отнесен от водата при опит за преминаване през съоръжението, пише haskovo.info.

По данни на хора от селото, семейство от четири души е тръгнало с колата снощи след 22:00 часа от Винево. До тази сутрин от тях няма следа. Съседите разказаха, че в автомобила са пътували възрастно семейство - мъж и жена, дъщеря им и 4-годишната им внучка. На мястото са се събрали десетки хора от селото, които плачат.

Водолази претърсват близкия язовир. Тялото на по-възрастната жена е открито.

Мостът все още е затворен за движение, тъй като водата е подкопала основите му. До село Винево се стига през обиколен маршрут през селата Ангел Войвода, Боян Ботево и Караманци, съобщи кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер.

"Мостът във Винево беше под постоянно наше наблюдение, не сме и предполагали, че може да се случи такова нещо", коментира Искендер. Той допълни, че два пъти досега общината се е опитвала да спечели проект за ремонт на съоръжението, но тъй като част от площта, включена в проекта, попадала в землището на кърджалийското село Черноочене, от Фонд "Земеделие" не одобрявали проекта.

Въпреки това ще се търси начин за спешен ремонт на моста, бе категоричен Искендер.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Издирват телата на 4-членно семейство, отнесени от пороя край Хасково | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди