изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:00 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

-          На 27 април, около 00:39 часа в град Добрич, при извършена проверка на лек автомобил „Рено Лагуна” с добричка регистрация, от служители на РУП 01 Добрич са открити и иззети 2 броя полиетиленови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При последвалия полеви тест, бялото веществото реагира на наркотичното вещество амфетамин, с приблизително тегло около 2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП 01 Добрич са задържани Г.К. (19 г.) и Е.Р. (19г.), и двамата от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

-          На 27 април, около 01:40 часа по ул. „България” в град Каварна, от служители на РУП Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Опел Корса” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 2,26 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа  е задържан Г.С. (26 г.) от с. Паскалево, обл. Добрич. По случая е образувано бързо производство по описа на РУП Каварна.

-          На 27 април, около 15:12 часа в РУП Балчик е получено съобщение за възникнало ПТП на паркинга на магазин „ПЕНИ” в гр. Балчик. Установено е, лек автомобил „Опел Омега” със силистренска регистрация, управляван от В.П., на 29г. от гр. Балчик, поради движение с несъобразена скорост се удря в стълб за улично осветление. При последвалата проверка на водача за употреба на алкохол и наркотични вещества, с полеви тест е установено наличие на употреба на метамфетамин. По случая е образувано бързо производство по описа на РУП Балчик.

 

Контролните органи са съставили 21 акта и 38 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 2 пожарa без материални загуби.

 

 

 

28.04.2014 г.                                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 5.75 секунди