изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:49 EEST
В руската Дума били удивени от позиция на Външно министерство за Наришкин    
По светаВ Държавната дума на Русия са удивени от позицията на Министерството на външните работи на България, което оповести забрана за преминаване на държавната граница за председателя на долната камара на руския парламент Сергей Наришкин. Това съобщи заместник-ръководителят на апарата на Държавната дума Юрий Шувалов, цитиран от Агенция "Фокус". По думите му председателят на долната камара няма никакви чуждестранни банкови сметки и информацията за наличието им не отговаря на действителността, предаде РИА Новости. Вчера в съобщение на сайта си Външно министерство информира, че е въведена забрана за пресичане на държавната граница за Наришкин във връзка с попадането му под санкциите на Европейския съюз.

Посещението му в страната било планирано за 6-8 май. Медии съобщават и за замразяване на сметки на председателя на долната камара на руския парламент.

"Надявам се руското външно министерство да реагира по съответния начин. От името на нашия парламент искам да кажа следното: удивени сме от позицията на МВнР на България относно визитата на Сергей Наришкин в страната. По-рано визитата действително се планираше за началото на май, но след това по взаимно съгласие на страните бе отложена за по-късен срок”, каза Шувалов пред журналисти.  http://www.vesti.bg/

ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО НА РУСИЯ Е УДИВЕНО ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО НА БЪЛГАРИЯ    
По светаЗа тези, които се интересуват от политика, предлагаме оригиналната статия в РИА.РУ в отговор на министър Вигенин /БСП/ и изобщо на Външното министерство на Република България, което е и позиция на Министерския съвет с премиер Орешарски. Статията е на руски език, за да бъдем възможно най-точни и бързи:

 


Сходни връзки

В руската Дума били удивени от позиция на Външно министерство за Наришкин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди