изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:40 EEST
Хаос и погроми в Киев, изпотрошени са прозорци на сградата на правителството    
По света

До сградата на Министерския съвет в Киев е възникнало масово сбиване между представители на 4-а казашка сотня, неизвестни пияни младежи и бойци от Националната гвардия, предава УНИАН. Украински и руски медии инфармират за конфузен пиянски скандал на летището във Франкфурт между охраната и и.д. вътрешен министър на Украйна Арсен Аваков.



В Киев на мястото на схватката има представители на самоотбраната, които твърдят, че са казашка сотня. Те дошли тук да подкрепят студенти при преговорите им сд министъра на образованието Сергей Квит. Министърът обаче не излизал и казаците решили да щурмуват правителственото здание, предава Громадське.ТВ.

Тогава срещу казаците тръгнала Националната гвардия. Завързало се масово меле, в което не са разбрало точно кой кого за какво бие. Стъклата по прозорците на първия етаж на сградата са разбити.

Същевременно от бяха разпространени информации, че на летището във Франкфурт временният министър на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков не е бил допуснат да се качи в самолет, тъй като заради външните му признаци охраната решила, че е пиян.

Аваков вдигнал шумен скандал и настоявал да бъде пуснат на борда, тъй като е важен представител на чужда държава, предава ИТАР-ТАСС. Полицията на летището е отказала да коментира инцидента, тъй като конфликтът бил потушен, без да бъде внасян в официалния бюлетин за инциденти.

По-рано днес както вече бе съобщено във Върховната Рада е бил регистриран проект на постановление за оставката на Арсен Аваков, заради хаоса и беззаконието, в които е затънала Украйна след идването на новата власт.   http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Хаос и погроми в Киев, изпотрошени са прозорци на сградата на правителството | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди