изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:50 EEST
АНГЛИЙСКИ ЕКШЪН: Детективи хванаха съпруга в изневяра, мъжът й я преби до смърт с гира    
По света Съпруг преби жена си до смърт с гира, след като частни детективи разкриха, че тя има тайна афера, стана ясно в съд вчера. Според обвинението, 49-годишния Нирмал Джил е убили 48-годишната си съпруга Розмари Джил в спалнята на дома им в Бристол на 20-и юли миналата година.

„Властният“ Джил бил наел екип от частни детективи, след като заподозрял, че жена му може да се вижда с друг мъж. Следователите монтирали проследяващо устройство на автомобила на Розмари, с което мъжът можел да следи къде се намира жена му.

Нирмал следял Розмари, използвайки личния си автомобил и взети назаем коли. По време на шпионирането Нирмал разбрал, че Розмари има тайна любовна афера с бившия си съпруг Андрю Купър, когато ги видял да се прегръщат, стана също ясно в Кралския съд в Бристол.

Три дни по-късно Джил е обвинен в „нападение с цел отмъщение“ срещу жена си, като е използвал гира, за да я удари 12 пъти по главата. Нейното голо и окървавено тяло било открито осем часа по-късно от дъщерята на двойката, 19-годишната Жасмин, която е спала в съседна стая по време на убийството.

Прокурорът по делото Майкъл Фитън заяви, че Джил се признава за виновен в непредумишленото убийство на съпругата си и майка на две деца, след като е изгубил самообладание, като отрича убийството да е било умишлено. По думите му обаче, обвиняемият „не е изгубил самообладание, докато е биел до смърт жената, той е знаел много добре какво точно върши“. „Той я е убивал, за да си отмъсти за това, което е научил за нейното поведение, че тя му е изневерила. Той е научил за изневярата, когато я е видял с мъжа. Той я е убил, защото е ревнивец, който никога е нямало да й прости, не само за аферата, но и за лъжите“, каза още Фитън.

Розмари е била омъжена за Купър от 1982 до 1986 година. С Джил сключва брак през 1989 г. Бракът им започнал да се разпада през 2013 година, когато двамата съпрузи започнали да спят отделно.

През юни 2013 година Джил е поискала развод и се е свързала с адвокат, който да започне процеса. Подумите на Фитън двойката постоянно е вдигала скандали, като госпожда Джил няколко пъти е викала полицията между 9 и 21 юни.

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

АНГЛИЙСКИ ЕКШЪН: Детективи хванаха съпруга в изневяра, мъжът й я преби до смърт с гира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди