изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:36 EEST
АЛБЕНА ИНВЕСТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА КРЕДИТИРАНЕ НА ПРИМОРСКО КЛУБ    
Туризъм„Албена инвест Холдинг“ АД  свиква извънредно общо събрание на 27 май, на което ще се гласува за отпускане на заем на Приморско Клуб ЕАД, е видно от поканата за събранието, публикувана чрез Бюлетин Investor.bg.
Albena - Primorsko, hotel Magnolia  Albena - Primorsko, hotel Magnolia  Albena - Primorsko, hotel Magnolia

Приморско Клуб ЕАД е еднолична собственост на „Албена“ АД, в което „Албена инвест Холдинг“ АД притежава 20,57%. Заемът е на стойност до 4 млн. лв. при лихва от 4,5%. Срокът на погасяване е 4 години, като гратисният период е една година.
Финансирането е с цел инвестиции и покриване на текущи разходи за подобряване и реновиране на материалната база.
Обезпечението е първи по ред залог върху вземания на Приморско Клуб ЕАД, произтичащи от сключени договори за предоставяне на хотелиерски услуги с туроператори за 2014 г., като ежегодно следва да се учредява адекватен по размер залог за целия период на заема.

„Албена инвест холдинг“ АД отчeте рязко подобрение на консолидираная си резултат за 2013 г. до 1,4 млн. лв. от 509 хил. лв. за 2012 г. Консолидираните продажби се повишиха с 18% на годишна база до 7,03 млн. лв. С 1,3 млн. лв. до 5,5 млн. лв. се увеличават приходите от услуги, докато тези на стоки намаляват с 646 хил. лв. до 536 хил. лв. Акциите на холдинга поскъпват с 13% от началото на годината и с 29% за последните 12 месеца до пазарна капитализация от 36,9 млн. лв. НДТ


 


Сходни връзки

АЛБЕНА ИНВЕСТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА КРЕДИТИРАНЕ НА ПРИМОРСКО КЛУБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди