изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:49 EEST
ДВА АВТОМОБИЛА ГОРЯХА, ЗА ЕДИНИЯ ПОДОЗИРАТ УМИСЪЛ    
Ред и сигурностДва леки автомобила са горели през празничните дни, съобщи главен инспектор Дарин Димитров - началник на Областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Рено се е запалило по време на движение на 2 май. Причината е късо съединение в електрическата инсталация. Същият ден в село Телериг, община Крушари, е горял лек автомобил "Ауди 80". Има съмнения за умисъл. По случая работи оперативно-следствена група, каза още главен инспектор Димитров.

Две досъдебни производства са образувани от прокуратуата във връзка с предишните два случая на палежи на леки автомобили в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Припомняме, че на около 2,15 часа след полунощ на 24 март горя лек автомобил „Фолксваген“, паркиран пред жилищен блок в района на бул. „Русия”. При пожара бяха  нанесени материални щети на други два автомобила, които са били паркирани близо до горящата кола.
Точно месец по-късно – на 24 април, две леки коли горяха пред блок по "Христо Ботев". Според разследващите, умишлено е било подпалено БМВ, но в резултат на силния вятър огънят се е пренесъл към Форда, който е изгорял напълно. Подозрения за умисъл имаше и при първия пожар.
Досъдебните производства се образуват още с извършения оглед на място. На този етап са срещу неизвестен извършител, казаха още от Окръжна прокуратура. От полицията отказаха повече подробности, тъй като ставало въпрос за следствена тайна.   НДТ


 


Сходни връзки

ДВА АВТОМОБИЛА ГОРЯХА, ЗА ЕДИНИЯ ПОДОЗИРАТ УМИСЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди