изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:28 EEST
Боингът-фантом е свален от американски изтребител    
По светаСАЩ и Тайланд нарочно са насочили издирването към погрешен район, твърди Найджъл Которн

Скърбящите роднини на пътниците от изчезналия „Боинг“ на Малайзийските авиолинии са разгневени от твърденията на Найджъл Которн, който пише, че самолетът е свален погрешка от американски изтребител и затова издирването е неуспешно. Семейството на изчезналия Род Бъроус заяви, че ще направят всичко възможно да разберат как след 71 дни глобално издирване съдбата на самолета още не е ясна и как една книга по темата може да бъде издадена толкова скоро, съобщава „Дейли Мейл“.Книгата „Полет MH370: Мистерията“ прави сензационното разкритие, че малайзийският „Боинг“ е бил свален случайно от изтребители от САЩ и Тайланд над Южнокитайско море по време на учение, а операцията по издирването му умишлено е насочена в грешна посока, за да се прикрие инцидентът. Той смята, че изтребителят е управляван от съвместен американско-тайландски екип.

В книгата си Которн отбелязва също, изчезналият самолет е имал остаряло оборудване за проследяване, за чието подобряване са били нужни едва 10 долара.

„За тези 10 долара след половин час биха ви казали къде е изчезналият самолет“, посочва авторът.

Которн заявява, че семействата на стотиците пътници е почти сигурно, че няма да узнаят съдбата им след мистериозното изчезване на самолета на 8 март. „Дали са умрели болезнено, без да знаят какво им се случва, или са умрели в ужас в някоя горяща част на самолета, след като са паднали от небето в ръцете на някой луд“, посочва той.



Авторът разказва, че човек, работещ на петролна платформа в океана по същото време, когато комуникациите на „Боинг“-а отказват, видял горящ самолет, който бил много близо до зоната за международни военни учения. Которн смята, че замесените страни нарочно са изпратили издриващите екипи в погрешна посока, за да прикрият следите. „В крайна сметка, никакви останки не бяха открити в Южния Индийски океан, което само по себе си е подозрително“, пише той.

Найджъл Которн е автор, известен със скандалните си творби. В актива си той има книги със заглавия като „Най-големите политически скандали на света“,"Интимният живот на големите диктатори", „Безсмъртните – най-великите бойци на всички времена“, „Най-интересните срещи с НЛО“, както и исторически романи. Найджъл Которн има над тридесетгодишна практика като журналист и писател. Той е сътрудничил на „The Guardian“, „The Daily Telegraph“, „Daily Mail“ и „The New York Times“, участвал е в редица телевизионни предавания, както и в програмата Today на BBC Radio 4. Написал е над 80 книги.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Боингът-фантом е свален от американски изтребител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди