изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:25 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ




-    На 21 май, около 15:08 часа е получено съобщение за настъпило ПТП по бул. „Добруджа” в град Добрич. Установено е, че водач на товарен автомобил „Ман” с прикачно ремарке тип „Гондола” при извършване на маневра „десен завой” не осигурява достатъчно странично разстояние и с горна задна част на ремаркето закача павилион. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадала работещата в павилиона 23 – годишна жена от с. Крушари, обл. Добрич. Същата е транспортирана и настанена в „Неврохирургия” при МБАЛ „Св. Анна” – Варна с фрактура на прешлен, без опасност за живота. Водача на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 21 май в 11:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен дим на територията на с. Свети Никола, общ. Каварна. Установено е, че за времето от 17:00 часа на 20 май до 10:30 часа на 21 май неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в гаражно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
-    На 21 май, е получено съобщение за извършена кражба от частен дом на територията на с. Белгун, общ. Каварна. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в гаражно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически инструменти, моторна резачка и велосипед. Незабавно е сформирана група, която след проведени оперативно издирвателни мероприятия установява извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Каварна е задържан Г.С. (26 г.) от гр. Аксаково. По случая е образувано незабавно проиводство. 

Контролните органи са съставили 32 акта и 17 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два пожара без нанесени материални щети.

22.05.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди