изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:16 EEST
СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА МОМИЧЕ С УВРЕЖДАНИЯ ДА ИМА ИСТИНСКИ АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ    
ОбразованиеЗрелостниците от Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” в Добрич сбъдната мечтата на Ванеса Мирославова Борисова от Добрич да има истински абитуриентски бал.

Ванеса е с детска церебрална парализа и е в инвалидна количка. Тя е зрелостничка в Помощното училище “Петър Берон”. Там обаче завършващите нямат бал, а само почерпка в заведение по обяд. Мечтата на младото момиче обаче била да има истински бал като останалите си връстници.
Директорът на гимназията Тодор Георгиев разказа, че за мечтата на Ванеса му разказала зам.-кметът Камелия Койчева. Той разговарял с абитуриентите и техния класен ръководител. „Те много се запалиха. Ходиха в дома й в кв. „Рилци” и лично и занесоха поканата”, разказа Тодор Георгиев. Ванеса бе с майка си и по-голямата си сестра и на изпращането на абитуриентите в гимназията на 16 май. Беше много мило и много трогателно, сигурен съм, че и тази вечер тя ще е звезда на вечерта, допълни Тодор Георгиев.
Пред НДТ Ванеса сподели, че много се вълнува. Отдавна мечтае да има абитуриентки бал, все още не можеше да повярва на това, което й се случва. Сподели, че се чувства като принцеса в приказките. Тя благодари на учениците, които я поканиха на бала. Пожелава им да са живи и здрави и това, което искат, да се сбъдне. За себе си пожела само „щастие”. НДТ


 


Сходни връзки

СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА МОМИЧЕ С УВРЕЖДАНИЯ ДА ИМА ИСТИНСКИ АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди