изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:48 EEST
Ето ги министрите от правителството в сянка на ББЦ - Бареков е външен министър    
ПолитикаНяма да си покажа сметките пред вас, защото ще правите циркаджлъци с тях. Това каза лидерът на ББЦ Николай Бареков по време на пресконференцията на коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден.

"Те са в НАП, знаят се", допълни още Бареков и благодари на медиите, че са го направили известен като най-богатия мъж страната. "Милионер съм станал. Договорите му са от мениджърски договори. Аз бях изпълнителен директор и член на два борда на директорите международни, с големи. Сега искам да кажа, че щях да бъда много по-богат човек от днес, ако си бях изпълнил договорите до край. Аз напуснах, не бяха минали и половината на тези договори, те бяха 5-годишни железни договори", каза още Бареков и заяви, че е известен с това, че е некорумпиран по отношение на търговските операции и крайно стриктен към собствения му дивидент. Той допълни още ,че при напускането си от "Алегро кепитъл" се е лишил от голяма част от полагаемата му се сума, само и само да получи средствата си навреме, за да може да направи дарението си към ББЦ. "Тези неща са отчетени в Райфайзен банк".

Бареков днес обяви правителство в сянка. Номинациите за министри и зам.-министри бяха одобрени от Изпълкома и обявени от лидера. Предстои към тях да се прибавят и номинациите на коалиционните партньори на ББЦ – ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Обявяваме своите номинации, за да покажем, че, ако се наложи, още сега можем да извадим качествени кандидатури и да управляваме веднага, обясни Бареков. Още преди евровота той обяви, че е готов за премиер.

НОМИНАЦИИТЕ НА ББЦ:

Икономика, социална политика и енергетика:
Рада Коджабашева, Ангел Славчев, Калина Крумова и Георги Балабанов

Финанси:
Светлин Танчев и Хайк Гарабедян

Здравеопазване:
Доц. Христо Бозов

Национална сигурност, МВР, отбрана:
Росен Петров, Николай Радулов, ген. Димитър Цветков и ген. Валери Григоров

Образование и култура:
Проф. Мирослава Кортенска и Любен Дилов-син

Външна политика:
Николай Бареков и Светлин Танчев

Правосъдие:
Катя Иванова, Васил Иванов, Дяко Дяков

Регионална политика:
Стефан Кенов, Ивелина Йосифова и Рашко Динков

Младежка политика:
Никола Митев

Отбрана:
Красимир Каракачанов

Земеделие:
Румен Йончев

ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден продължават като коалиция за явяване на предсрочни парламентарни избори, е другата новина от днешния партиен форум. Започваме да редим депутатските листи и листите за местно самоуправление, можем да имаме кметове от раз в около 30 общини, посочи Бареков. Той е категоричен, че партията и коалицията могат да удвоят и дори утроят резултата си на предсрочен парламентарен вот.

По време на пресконференцията Бареков съобщи, че депутатът Светлин Танчев става член на „България без цензура“. Той ще оглави и областната структура на партията в София. "Приемам тази отговорност, защото намерих своето място в едно семейство, където хората са не по-малко патриоти от това, което съм изповядвал в моя живот. Винаги съм мечтал да дам това, което мога и което съм придобил от опита ми по широкия свят за подобряване на живота в България", посочи Танчев. Той отбеляза, че страната ни е една от 15-те държави, в която изгледите за икономически растеж и инвестиционен климат са най-добри. „Чисто политическият риск в момента възпрепятства да се развият в пълните им възможности тези показатели, но смятам, че в следващите месеци ще бъдат премахнати и те и ще видим, че е възможно да се постигнат добри резултати и в икономическата и в социалната сфера“, обясни Светлин Танчев.

Зам.-председателят на ББЦ Рада Коджабашева бе категорична, че е нужно създаването на икономически съвет, който да изготви екшън план за излизане от кризата. Вратите са широко отворени за всички, които са в реалната проблематика и тези, които отварят работните места, които в момента са в изключително стресова ситуация, обясни тя. „Трябва да се очертаят приоритетите, да се направят стратегии по региони и да има контрол. Трябва да работим всички заедно“, посочи Коджабашева. По думите й предизборните обиколки са показали, че реалните хора са изплашени и нямат никаква връзка с политическата каста.“ Затова се получават неадекватни политики, от които страда стабилността на държавата. Политическата класа не успя да напише своите национални приоритети, които да защитават през годините“, отбеляза зам.-председателят на ББЦ. Експертният потенциал трябва да влезе в политиката, категорична бе тя.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Ето ги министрите от правителството в сянка на ББЦ - Бареков е външен министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди