изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:34 EEST
ПРИКЛЮЧИ ВТОРИЯТ ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ГОЛФ    
СпортНа плажа в Албена се проведе вторият турнир по плажен голф за сезон 2014. В състезанието взеха участие 36 студенти и ученици от България, Турция, Нигерия и Индия, представители на Висшата кулинарна академия HRC - Добрич, Висше военноморско училище "Никола Йонков Вапцаров"- Варна, Природо-математическа гимназия „Иван Вазов" - Добрич, Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев” - Добрич, аниматорски екипи от хотелите Гергана и Калиакра.

Талисманчетата на Албена - Делфинчето Доди, катеричката Алби и лястовичката Ири подкрепиха участниците с много празнично настроение и атмосфера на крайбрежната алея, забавлявайки най-малките гости и зрители на турнира. Спортната проява се проведе на плажа пред хотел Калиакра, на терен от 9 дупки. В категория жени трите най-добри представяния бяха на Елена Милева и Мирена Антонова (30 удара), Исайла Александрова (34 удара) и Ана Стоянова (37 удара). Най-добрите резултати в категория мъже отбелязаха Даниел Михайлов с 24 удара, Борис Каравасилев с 26 удара, един от които „hole-in-one” и Стефан Аврамов с 28 удара. Ваканционно селище „Албена” представя за първи път в България плажния голф като спорт. Той ще стане един от атракционите на плажната анимация през лято 2014 и ще се предлага безплатно на All-Inclusive гостите в хотелите Калиакра и Гергана като част от шестдневната анимационна програма.


 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ВТОРИЯТ ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ГОЛФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди