изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:51 EEST
Фламинго Гранд Хотел стана носител на “Сертификатът за отличие” (The Certificate of Excellence®)    
Туризъм На 21 май 2014 Фламинго Гранд Хотел стана носител на “Сертификатът за отличие” (The Certificate of Excellence®) на най-големия туристически портал в света Tripadvisor, който помества над 100 милиона коментара на гости, има средно 260 милиона посещения на месец и регистрира средно по 70 оставени коментара всяка минута.
Албна / Albena Албна / Albena Албна / Albena

Едва 10% от всички хотели, поместени в сайта на Tripadvisor се удостояват с тази награда. “Сертификатът за отличие” (The Certificate of Excellence®) на Tripadvisor се дава всяка година на хотели, ресторанти и туристически атракции, които продължително във времето са оценявани високо от техните гости и посетители. За да бъде удостоен с такава награда, хотелът трябва да поддържа рейтинг в Tripadvisor минимум 4 от 5 точки. Допълнителен критерий е броят на новите коментари, които хотелът е получил за последните 12 месеца. Победителите могат да варират от малки едностайни мотела, предлагащи формула на изхранване “закуска”, до хотели с над 6 000 стаи, от пекарни и сладкарници до ресторанти с Мишлен звезди, от малки туристически атракции до световноизвестни увеселителни паркове и музеи.

“Сертификатът за отличие” (The Certificate of Excellence®) на Tripadvisor дава признание на най-добрите хотели, ресторанти и атракции в света, на базата на оценките, поставени от техните гости, онези, които значат най-много в хотелиерската индустрия. Сертификатът не замества другата престижна награда на Tripadvisor, Travelers' Choice®, а е нейно допълнение.

По- рано тази година Фламинго Гранд Хотел получи най-високото отличие на TripAdvisor, Travelers' Choice в две категории : за най-добър семеен и най- добър луксозен хотел в топ 25 хотела за дестинация България.
   
Сърдечни благодарности на нашите гости за високото признание и поздравления на екипа на хотел Фламинго Гранд за високото им представяне през тази година!


 


Сходни връзки

Фламинго Гранд Хотел стана носител на “Сертификатът за отличие” (The Certificate of Excellence®) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди