изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:16 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
По светаДобрич. „Започна проверка на техниката за жътва”, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна”. Съвместно с екипи от МЗХ структурите на пожарната по места са започнали проверки на селскостопанската техника предвид предстоящата жътва.

Според проверяващите е радващо, че в последните 2-3 години арендатори и кооперации са обновили техническия си парк и новите комбайни и други машини не създават сериозни опасности за възникване на пожари по време на жътвата. След като са приключили ремонтните работи по четири от основните пътни отсечки в община Генерал Тошево, е започнало изкърпването на пътя от Генерал Тошево до ГКПП Йовково, съобщава всекидневникът. Две работни групи на фирмата изпълнител обезпечават плановата рехабилитация на натоварената отсечка, като в ход е асфалтирането на първите фрезовани места. Големият български кинокритик, сценарист, продуцент, изкуствовед и не на последно място и радио журналист Петър Увалиев посмъртно е отличен за цялостен принос за развитието на медиите. По този повод в България е неговата дъщеря Мила Рув, която заедно с журналиста Йордан Йорданов, член на УС на фондация “Увалиеви - фондация България” са посетили Добрич и културно-образователния център “Петър Увалиев” в Регионалната библиотека “Дора Габе”.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ДНЕШНИЯ БРОЙ НА В-К НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди