изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 15:25 EET
ОЩЕ ДВЕ ДЕЦА СТАНАХА ЖЕРТВА НА ФАШИЗМА В УКРАЙНА    
По светаКръвопролитието в Славянск продължава с пълна сила. Според последна информация от епицентъра на бойните действие в източна Украйна при кръстосания огън между силоваците на Киев и сепаратистите са загинали две деца - момче на 12 и момиче на 6 години. Местните твърдят, че са убити трима малчугани, съобщава "Сегодня".

Началникът на прес службата на Донецката областна администрация Иля Суздалев потвърди, че са загинали момче и момиче. Инцидентът е станал на улицата, където децата са били поразени от осколки при престрелка между военните и терористите.

"Имената не са ни известни, защото завеждащият моргата в Славянск не успя да ни съобщи фамилиите. Връзката се разпадна, а оттогава телефонът му е извън обхват.

Сепаратистите твърдят, че хлапетата са убити от украинските военни, но от щаба на антитерористичната операция отричат. Те твърдят, че не са откривали огън в жилищни квартали.

В същото време хората в Славянск са изправени пред прага на страшна драма. Няма бензин, за да се измъкнат от бойния обръч, а в града няма вода. Тук на помощ идва интернет. В социалните мрежи има списък на домовете, където има кладенци. Освен това са поместени и ценни съвети, като например как да се залепи на кръст тиксо на прозореца, за да няма поражения при евентуална взривна вълна.

Има и забавни обяви, като тази на клиент купувач, който търси жилище. Тя гласи следното: "Има ли някой, който напуска Славянск завинаги? Купувам жилище в централната част на града. Евтино!"
http://www.blitz.bg
ndtnews.hopto.org
 


Сходни връзки

ОЩЕ ДВЕ ДЕЦА СТАНАХА ЖЕРТВА НА ФАШИЗМА В УКРАЙНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди