изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:26 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ до 22 юни 2014 г.    
ВреметоВ понеделник облачността ще бъде предимно значителна с временни разкъсвания и намаления преди пладне и на много места ще има краткотрайни валежи, по-значителни над Лудогорието, придружени от гръмотевици. Не са изключени и градушки. Вятърът ще е слаб до умерен от югоизточна четвърт, възможни са временни усилвания. Максимални температури - между 21 и 26 градуса.
Reby Sky14 с. Тюленово, община ШаблаНос КалиакраVERONICA ZEMANOVA 1045

През периода вторник – петък времето ще запази характера си – ще бъде неустойчиво с променлива, по-често значителна облачност. Ще има чести валежи, придружени от гръмотевици, главно в следобедните часове, на места и през нощта. Възможни са градушки. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен вятър предимно от източна четвърт. Възможни са и временни усилвания. Преобладаващите минимални температури ще са между 14 и 19 градуса, максималните – между 23 и 28, в четвъртък и петък ще се понижат.
В събота сутринта ще е слънчево, а следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност с превалявания и гръмотевици. Вятърът ще е слаб от северозапад, над източните райони ще стане от южна четвърт. Температурите слабо ще се понижат.
В неделя преди пладне ще е слънчево, а следобед ще се развива купеста облачност, почти без валежи. Вятър слаб от север, през деня ще се ориентира от североизток. Температурите почти без промяна 
Вълнението на морето през периода понеделник - четвъртък ще е 1-2 бала, но през нощта срещу петък ще се усили и в петък ще е около 3 бала, в открито море до 4, в събота ще започне да отслабва – 2-3 бала, а в неделя 1-2 , в открито море до 3. Температурата на морската вода ще е между 21 и 24 градуса.

Деж. синоптик: И. Куюмджиев
НИМХ - филиал Варна
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ до 22 юни 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди