изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:19 EEST
КАТАСТРОФА В КРАНЕВО, ЧЕТИРИМА РАНЕНИ    
Ред и сигурностБюлетин на ОД на МВР - Добрич


-    На 17 юни, около 08:45 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. Установено е, че за времето от 16:00 часа на 16 юни до 08:30 часа на 17 юни, неизвестен извършител е проникнал в гаражно помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба електрически, акумулаторни и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 17 юни, около 10:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на к.к. „Албена”. Установено е, че за времето от 04:00 часа до 06:00 часа на същата дата неизвестен извършител е извършил кражба на мъжка чанта, оставена без надзор. По данни на тъжителя в чантата са се намирали лични документи и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Албена.
-    На 17 юни, около 19:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по четвъртокласен път от с. Кранево посока с. Рогачево. На място е установено, че водач на лек автомобил „Рено” с варненска регистрация при маневра изпреварване на лек автомобил „Митсубиши” с варненска регистрация навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещия се срещу него лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са пострадали водача и трима от пътуващите в лек автомобил „Рено”, които са с фрактури и контузии, настанени в Окръжна болница Варна, без опасност за живота. Водача на лек автомобил „Фолксваген” е прегледан и освободен за домашно лечение с контузия на гръден кош. На участниците в ПТП са взети кръвни проби за изследване по надлежния ред. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Албена.

Контролните органи са съставили 28 акта и 32 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един  пожар с материални загуби.

18.06.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

КАТАСТРОФА В КРАНЕВО, ЧЕТИРИМА РАНЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди