изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:54 EEST
Зетят на най-богатата жена в Монако поръчал убийството й    
По света Зетят на най-богатата жена в Монако Елен Пастор е платил 200 000 евро за убийството й. Според данни на прокуратурата почетният консул на Полша в Монако Войцех Яновски е платил сумата на наемен убиец, за да се отърве от милиардерката.


Елен Пастор бе убита в Ница на 6 май. Неидентифициран мъж откри огън по колата й. При инцидента загинаха Пастор и шофьорът й.
Войцех Яновски беше задържан на 24 юни заедно с други 23-ма заподозрени за участие в убийството. От тази група след едно денонощие бе освободена дъщерята на Пастор Силвия, съпруга на Яновски. Полицията сне от нея обвиненията си, че е участвала в заговора за убийството на майка си.
По неофициални данни следствието счита, че убийството е извършено по финансови причини. Елен Пастор, която беше ранена при въоръжено нападение на 6 май и почина от раните си в болницата две седмици по-късно, притежаваше състояние в размер на 19 милиарда евро.
Двама марсилци от коморски произход, на 31 и 24 години, са сред главните заподозрени за убийството. Полицията разполага със сигурни доказателства за присъствието им на местопрестъплението на 6 май.  http://www.cross.bg
 


Сходни връзки

Зетят на най-богатата жена в Монако поръчал убийството й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди