изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:11 EEST
Майката на Алекс проговори за обрата в разследването: Наш близък не е замесен в убийството    
Новини Член от семейството или наш близък по никакъв начин не е участвал в убийството на нашето дете. Това заяви майката на удушената Алекс от Поморие - Ивелина Тодорова, пред Нова телевизия. Тя коментира разкритието за шокиращия обрат на разследването, което направи „ШОУ“. Досега двамата родители мълчаха относно новите показания на Атанаска Георгиева.

Както вестник "ШОУ" писа, обвинената за убийството на детето Атанаска е променила показанията си. Тя се отметнала от самопризнанията си и заявила, че мъж е убил детето и го е скрил в квартирата й. Нейната версия, поддържана и от майка й и сестра й, е, че въпросният мъж е близък на семейство Тодорови и затова те отказват да дадат показания срещу него.

Според Ивелина Тодорова, обаче, детето е убито в таванското помещение, което е квартира на Атанаска. Според нея, в убийството са участвали поне двама, а може и повече хора, тъй като детето е било едро, а и със сигурност се е съпротивлявало. Помагачите на убиеца може да са били и жени.

„Възможно е да била упоена“, смята майката. „С един правилен подход всяко дете може да бъде подмамено“, добави тя.

Според баща – Веселин Тодоров, става въпрос за пари. Той вече допуска, че Алекс е била отвлечена с първоначалното намерение да се иска откуп. Чак сега Тодоров си спомнил, че Атанаска е говорила със сина му за заем, което означавало, че има финансови затруднения. Възможно е тя да е задлъжняла на трети човек и затова да предприела отчаяната постъпка.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Бащата на убитата Алекс: Искам истината за убийството на детето ми независимо каква е!

http://www.blitz.bg/

Атанаска може да не е убийцата на малката Алекс

 


Сходни връзки

Майката на Алекс проговори за обрата в разследването: Наш близък не е замесен в убийството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди