изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:38 EEST
МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ 2014    
Мис & МистърКонкурсът "Мис и мистър Топ лица на Добрич-2014" се проведе на 27 юни вечерта в клуб Бакарди-Добрич. Водещият Димитър Увалиев награди двама от спасителите на Добрич в деня на водния ад в града - Синан и Мехмед, за доблестното си и мъжко поведение по време на стихията.
"Мис и мистър Топ лица на Добрич-2014" - сценка от шоуто "Гладиатори" Победители в конкурса "Мис и мистър  Топ лица на Добрич 2014"  станаха Ели Илиева /на 18 години от град Добрич/ и 25-годишният добрички  аниматор Любомир Колев. Победители в конкурса "Мис и мистър  Топ лица на Добрич"  станаха Ели Илиева /на 18 години от град Добрич/ и 25-годишният добрички  аниматор Любомир Колев. Победителите в националния конкурс "Мис и мистър Български топ лица- Добрич" станаха Боряна Димова от град Бургас и Огнян Огнянов от град Девня.

  Комплиментите към тях бяха отстрана на магазини "Дейтона", от "Бакарди", модна агенция  "Идея Прима" и фирма "Горнооряховска скара". Изпълнителният директор на ПФК "Добруджа" Светльо Петров, които беше и председател на журито на конкурса, подари по един футболен екип на  любимия на всички градски тим на  двамата спасители.
 Победители в конкурса "Мис и мистър  Топ лица на Добрич"  станаха Ели Илиева /на 18 години от град Добрич/ и 25-годишният добрички  аниматор Любомир Колев.
 Ели е ученичка, висока е 174 сантиметра, тежи 50 килограма и е с  пропорции 86-59-88. Любо е на 25 години, висок е 185 сантиметра, тежи 83 килограма, с бицеп 36 сантиметра.
  Победителите в националния конкурс "Мис и мистър Български топ лица- Добрич" станаха Боряна Димова от град Бургас и Огнян Огнянов от град Девня.
 И двете корони бяха връчени от звездата на добричкия футбол Светльо Петров, а публиката беше подгряна още в самото начало от невероятната сценична гладиаторска масовка "Сърца от брони".
 А в края на конкурса , по-точно в третия тур, имаше и страхотни танцови изпълнения.
  Конферанс на шоуто бе Димитър Увалиев, собственик на Национална модна агенция "Идея Прима".




 


Сходни връзки

МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ДОБРИЧ 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди