изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:15 EEST
"Атака" напусна парламента окончателно    
Парламент

"Не виждам защо да продължаваме да влизаме на заседания, като няма какво повече да се реши и да се прави в него", коментира Волен Сидеров



"Атака" напуска окончателно 42-ото Народно събрание, съобщи на брифинг пред парламента лидерът на партията Волен Сидеров.

"Не виждам защо да продължаваме да влизаме на заседания, като няма какво повече да се реши и да се прави в него. В момента се прави тайно съвещание между БСП, ГЕРБ и ДПС при парламентарния шеф Михаил Миков. Какво се обсъжда, дали в момента не подреждат някаква формула за някакъв кабинет?!", каза Сидеров.

Той отбеляза, че ГЕРБ не е участвала цяла година на председателски съвет и сега било "изключително любопитно" защо го прави. "Дали не си договаря патерици в лицето на БСП и ДПС", попита Сидеров.

Според "Атака" в момента кворумът в парламента се крепи от ГЕРБ, а същевременно техният лидер Бойко Борисов пита по медиите кой бави изборите. "Атака" е показала, че не иска повече това правителство и начинът то да си ходи е да няма кворум в парламента, обясни Сидеров. Вероятно в момента ГЕРБ договарят някаква форма на управление - в този или следващия парламент, анализира той.

По думите му "Атака" също била уведомена за този председателски съвет, но не виждал смисъл да участва в него. "Това Народно събрание няма какво повече да роди. Какво се занимават с банкерите". Вместо да има санкции против тях, сега правят наказателни мерки за тези, които критикуват банките. Ами аз съм първият човек, който явно трябва да бъде наказан, защото постоянно ги критикувам", уточни лидерът на "Атака".

В неделя парламентарните партии без "Атака" се разбраха НС да работи до 6 август. На председателския съвет днес са се явили Цецка Цачева от ГЕРБ, Алиосман Имамов и Йордан Цонев от ДПС.

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

"Атака" напусна парламента окончателно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.79 секунди