изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:22 EEST
Йовчев обвини Борисов за връзки с мафията    
НовиниПоглед.инфо/ От всичките несвързани приказки на Бойко Борисов не разбрах в какво точно ме обвинява.

Това заяви за Агенция „Фокус”вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев във връзка с изказването на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, че всички от Цветлин Йовчев до Владимир Писанчев, както и премиерът Пламен Орешарски трябва да бъдат арестувани заради случващото се около Корпоративна търговска банка. „Това е поредната глупост на Борисов. От всичките му несвързани приказки не разбрах в какво точно ме обвинява, както мен така и останалите. Очевидно е много уплашен, вероятно има защо. Според обвинението на прокуратурата източването на КТБ е започнало от 2011 година и може би хората ще си зададат въпроса, кой позволи този бомбастичен ръст на КТБ по време на неговото управление. Кой позволи именно тогава да стане това източване на тези пари и тъй като той коментира и говори, какво е трябвало да направи МВР, трябва някой да му припомни кой беше министър на вътрешните работи през 2011 г. по това време”,обясни Йовчев.

„Интересно е, ако по неговите думи МВР си беше свършило работата и беше разкрило това източване, кой щеше да бъде арестуван – познайте от три пъти. По отношение на идеите му и призивите му към прокуратурата искрено се надявам, че никога няма да живеем в общество, в което един бивш охранител с връзки, с лица, свързани с организираната престъпност, ще арестува, ще обвинява и ще издава присъди. Мисля, че сме отминали тези времена и бих посъветвал Бойко Борисов да не ми използва името напразно”, каза още министър Цветлин Йовчев.

pogled.info

 


Сходни връзки

Йовчев обвини Борисов за връзки с мафията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди