изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:25 EEST
Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на фонд „Земеделие”    
Земеделие

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“, съобщиха от пресцентъра на МЗХ. Това реши Управителният съвет на ДФ „Земеделие” на заседание. Кандидатурата на Атанас Добрев е съгласувана с министър-председателя Пламен Орешарски.



„От днес начело на най-голямата финансово-кредитна институция в сектора на селското стопанство е оглавена от доказан професионалист. Убеден съм, че той достойно ще отговори на очакванията на българските земеделски производители.“ Това заяви министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков, след заседанието на Управителния съвет. „Уверен съм, че максимално бързо ще бъдат подписани всички одобрени близо 2500 проекта, които бившето ръководство на фонд "Земеделие" забави. Това ще ми даде и моралното удовлетворение за добре свършена работа, за да си тръгна от поста с гордо вдигната глава. Защото оценката за управление на един или друг политик или министър я пишат тези, за които е работил“, каза още министър Греков.

Междувременно БГНЕС съобщи, че Мирослав Николов и Виолета Александрова пристигнали на заседанието, за което научили от медиите, не били допуснати до заседанието. Мирослав Николов, който влезе в МЗХ обясни, че бил спрян от охраната в коридора, били повикани служители от "Човешки ресурси" да му връчат заповед за прекратяване на трудовото правоотношение.

Атанас Добрев добре познава структурата на работа в Държавен фонд „Земеделие“, където е заемал различни длъжности в продължение на близо 6 години. Той е бил началник на различни отдели в институцията, която е акредитирана да изпълнява функциите на Агенция САПАРД и на Разплащателна агенция. От 2007 до 2008 г. е заемал длъжността съветник на председателя на Държавната агенция по горите. През 2008 и 2009 г. е бил изпълнителен директор на Национален фонд „Българска гора”. От 2009 до 2013 г. работи в частния сектор в сферата на земеделието. От 11 юни 2013 г. е назначен за парламентарен секретар в Министерство на земеделието и храните.

Атанас Добрев е завършил магистратура специалност „Стопанско управление” във Великотърновския университет „Св.Св. Кирил и Методий”. Владее английски и руски език.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Атанас Добрев е новият изпълнителен директор на фонд „Земеделие” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди