изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:55 EEST
Омуртаг: 51-годишен е загинал при катастрофа край село Камбурово    
НовиниСофия. 51-годишен мъж с инициали Я.И. от София е загинал при катастрофа край село Камбурово, община Омуртаг. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от ОД МВР – Търговище. Около 07.05 часа в Районно управление „Полиция” – Омуртаг е получен сигнал на телефон 112 за възникнало пътнотранспортно произшествие на първокласен път І-4, на кръстовището за село Камбурово.

Товарен автомобил с марка „Манн” и със софийска регистрация, собственост на софийска фирма се е блъснал челно в масивна стомано-бетонна носеща колона на моста. От полицията съобщиха, че поради несъобразена с пътните условия скорост, шофьорът не е забелязал пътните знаци и светлинна сигнализация, с които е оказано, че пътят има отклонение в дясно по посока на движението, поради извършващи се ремонтни действия на преминаващият над пътното платно мост. Водачът е починал на място. В автомобила се е возил и 37-годишнен мъж от София с инициали Б.Т., който е с охлузни рани. Той е бил прегледан на място от екип на Централна спешна медицинска помощ – Омуртаг и е освободен.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Омуртаг: 51-годишен е загинал при катастрофа край село Камбурово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.61 секунди