изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:21 EET
Какъв си ти: Донор или вампир?    
Хороскоп
Астролозите пък си имат своя класификация на донорите и вампирите, свързана със зодиакалните знаци


Срещате се с приятелка на кафе и в разговора няма начин да не стане дума за началника-вампир, който изсмуква силите на подчинените си, или за любимия, който така я “изморява”. За филмите да не говорим - там направо бъка от вампири, това е новата модна тема. Астролозите пък си имат своя класификация на донорите и вампирите, свързана със зодиакалните знаци.

ОВЕН

Представителите на този знак са по-склонни към донорство, отколкото към вампиризъм. Овена донор изпуска на един път толкова енергия, че тя стига за няколко “смучещи” същества, но за сметка на това се възстановява много бавно. За щастие, отдавайки своите жизнени сили на партньора си, Овена се зарежда от любимия човек и така продължава дълги години. Овена неудачник става вампир и “прихваща” огромни дози енергия от приятели, колеги и близки. Но всяко зло за добро - като се “подхрани” от други хора, той дълго “преработва” енергията, която в крайна сметка, насочва към постигане на успех. А щом се изкачи на върха на Олимп, се превръща в донор.

ТЕЛЕЦ
Най-често този иначе мек и спокоен знак не е много щедър донор. Телците са дружелюбни дори към онези, които се стремят да се заредят с тяхната жизнена енергия, но умеят да поставят някаква вътрешна бариера и така вампирът не успява да изтръгне от тях повече от строго отмерената от самия Телец “порция”. За да се възстанови, на Телеца му е достатъчно просто да остане вкъщи сам. Телците са идеална двойка за всякакъв вид енергийни вампири, тъй като в съюз с вампир те не страдат и тази връзка може да се окаже здрава и дългогодишна.

БЛИЗНАЦИ
По силата на своята двойственост и на постоянната двусмисленост в отношенията си с хората те не са способни нито значително да се заредят от някого, нито да отдадат енергия. Ако все пак успеят да се възползват от нечия енергия, рано или късно непременно я връщат на партньора “изсмуканото”. Това е така, защото Близнаците живеят на принципа “колкото си взел, толкова върни”. Сътрудничеството, както и семейният живот с Близнак може да продължи дълго, стига партньорът му да не се дразни от склонността на Близнака да лъже и да проявява непоследователност в действията си. Ярки страсти и обрати на съдбата обаче не бива да очаквате.

РАК
Типичен донор. Готов е да сподели с всеки енергията си, като при това самият той нищо не губи. Толкова щедри обаче Раците са само към хора, които им харесват. В този смисъл Рака е идеалният съпруг или съпруга, докато обича другия, и безупречен началник и колега, докато изпитва уважение към околните. Но да изгубите неговото доверие е значително по-лесно, отколкото да го възстановите, защото той с нежелание лепи парчетата от вече счупената чаша. Обиденият Рак поставя мощна психологическа бариера между себе си и човека, който го е засегнал, престава да споделя с него мислите и чувствата си, разбира се, и жизнената си енергия.

ЛЪВ
Този знак с желание споделя активността си, но се поддава на настроенията си. Ако зареди някого с енергия, тя ще стигне за няколко месеца. Има обаче едно “но” - благодушното, приповдигнато настроение на Лъва не е често явление. В останалите случаи “почиващият” си Лъв е много мощен вампир. Той може да ви изтръгне душата, като ви кара да изпитвате възторг от неговите успехи и достижения и същевременно ще се оплаква от това, че околните не го оценяват достатъчно. Непосветеният просто не разбира, че и в единия, и в другия случай просто се опитват да изсмучат енергия от него. Затова не е никак лесно да се живее и работи с Лъвове.

ДЕВА
Типичен донор скъперник. На Девата практически не й е необходимо да се зарежда с чужда енергия, защото твърде пестеливо изразходва своята. Ако Девата не се разбира или с майка си, или с баща си, бъдете убедени, че въпросният родител е вампир. Девите имат вродено умение да усещат кои хора са в състояние да изсмукват енергия, затова понякога внезапно и като че ли без видима причина разрушават отношенията си дори с много важни или полезни за тях хора. Девата се развежда веднага, щом усети, че партньорът й е вампир, и сменя работата си, щом разбере, че такъв е човекът, който трябва да я ръководи. Ако имате отношения с представител на този знак, най-добре е да запазите енергиен неутралитет.

ВЕЗНИ
Този знак е изтъкан от противоречия. Везните постоянно излъчват енергия към тези, които не се нуждаят от нея, с което предизвикват тяхното раздразнение, а понякога се опитват да се заредят с енергия от вампири, като прибягват до пряка агресия. Резултатът е депресия, болести и дори опити за самоубийство. Затова пък Везните са способни да зареждат сами себе си. Те не са нито донори, нито вампири, на тях просто са им необходими хармония и покой. Да ги постигнат те успяват чрез задушевен разговор с близък човек или стар доверен приятел. Кариерата на Везните е неравномерна и с това нищо не може да се направи, но пък идеален партньор за тях може да бъде човек, който умее да успокоява.

СКОРПИОН
Един от най-опасните вампири, който на всичкото отгоре е скръндза и е готов да изсмуче всичко от другия. Със Скорпионите им е трудно на всички, тъй като те притежават уникалната способност да разбиват всякакви защитни прегради у потенциалните си жертви. Но от тях можете да се опазите, като спазвате психологическа дистанция при общуването и най-важното, да не ги дразните. Ако спазите тези правила, ще останете за тях интригуваща загадка и като се опитва да ви разгадае, Скорпиона ще забрави за своята жажда.

СТРЕЛЕЦ
Много прилича на Скорпиона, не може да бъде донор, но и не е толкова алчен за енергия, затова се “нахвърля” на другия в момент на раздразнение. Ако му осигурите покой, ще разкриете каква мила душа има, тъй като в действителност на него самия не му достигат жизнени сили, а получената по време на покой излишна енергия той ще употреби за самоусъвършенстване. Вероятно точно за това Стрелците, които не се разбират много с брачните си партньори, обикновено постигат високо обществено положение, но при условие, че партньорът им е силен донор.

КОЗИРОГ
Прекалено консервативен и правилен е, за да бъде вампир или дори донор. Изморен или болен, той с удоволствие ще се зареди с енергия от ближния си, но само ако последният няма нищо против. Ако усети съпротивление, Козирога тръгва да търси други жертви. Въпреки това той е способен да сподели жизнената си сила с “бедните гладуващи”, макар че всъщност от него не може да се измъкне много. Козирога може да живее и с донор, и с вампир при условие, че няма да изискват от него нито да дава, нито да взема много. В този случай главното е всичко да е с мярка.

ВОДОЛЕЙ
Представителите на този знак са типични донори, при това възстановяват жизнената си енергия леко чрез хубава храна, общуване с приятни хора, слушане на музика или пътешествия. Вампирите буквално се лепят на Водолеите, тъй като енергията изригва от тях като фонтан дори по време на секс. Хората от този знак могат цял живот успешно да работят под ръководството на шеф вампир, у дома да отгледат две малки мили вампирчета в съжителство със съпруг или съпруга вампир, макар че такъв брак не може да просъществува повече от 15-ина години. Водолея се развежда, но след някоя и друга година свързва съдбата си с друг вампир.

РИБИ
Представителите на този знак обикновено обкръжават партньора си с ореол на преклонение и възнасят човека, който им е харесал, до истински висини. Под “закрилата” на това поведение обаче те безпощадно изсмукват жизнените сили на своята жертва. Същото е и в работата им - колегите и началниците примират от обожанието на сътрудника Риба, а той подмолно и незабелязано ще ги манипулира. Не е за чудене, че като общуват с такъв мощен вампир, хората започват да се разболяват и могат да се опазят само ако дадат мощен отпор. Разбира се, Рибите страдат от това. Изходът за тях е един - да преодолеят природната си затвореност и максимално да разширят кръга си на общуване. Тогава “натоварването по изхранването им” ще бъде разпределено между много донори и никой няма да пострада сериозно. Рибите могат да се зареждат и като практикуват водни видове спорт или риболов, или като осъществяват дълги морски пътешествия.  http://www.blitz.bg/

Зодиите са плодородни или ялови

Опасни за здравето сексуални фетиши

Най-шантавите фобии

Котките ни правят фригидни

8000 вампири бродят из София!

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

Залели последния вампир с вряло вино

8 съвета за разгаряне на страстта

Инсулт и парализа след любовно ухапване

Първите вампири били от Сърбия и Хърватия


 

 


Сходни връзки

Какъв си ти: Донор или вампир? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди