изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:55 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

На 18 юли, около 10:48 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „25-ти Септември” посока център на град Добрич, на кръстовището с ул. „Простор”. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Мерцедес” с русенска регистрация предприема маневра завиване в обратна посока, като не пропуска движещия се в лявата лента и в права посока служебен автомобил марка „Опел”, собственост на ОД МВР Добрич. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по лекият автомобил. На двамата водачи на МПС, участващи в ПТП са взети кръвни проби за изследване по надлежния ред. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

На 19 юли, око 16:15 часа в с. Победа, общ. Добричка автопатрул спират за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация. Пор последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,22 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич е задържан С.Т. (40 г.) от с. Победа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 юли, около 05:10 часа по „Албенски път” в град Балчик, автопатрул спират за проверка лек автомобил „БМВ” със софийска регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,33 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Балчик е задържан Д.Г. (20 г.) от град София. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20 юли, около 11:10 часа по ул. „Сан Стефано” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Субару” с добричка регистрация, управляван от Ц.Г. (37 г.) от град Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,39 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20 юли, около 22:36 часа по ул. „България” в с. Кранево, общ. Балчик, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с русенска регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,45 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан К.К. (60 г.) от град Русе. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 62 акта и 124 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два пожара без  материални загуби и два пожара с нанесени материални щети.

21.07.2014 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди