изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:56 EEST
Четирима младежи загинаха при адски удар в цистерна за вода    
НовиниШофьор без книжка подкара БМВ и уби себе си и още трима свои приятели край Карнобат. Зверската катастрофа е станала тази сутрин около 6.20 ч. на пътя между селата Аспарухово и Сърнево. Немското возило с бургаска регистрация се врязало в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която са се поливали лозовите масиви, разположени покрай пътното платно, пише Флагман.

В колата, освен шофьора, пътували още две момчета и момиче, които са на възраст между 16 и 17 години. Вследствие на удара и четиримата са загинали на място. Всички са от Бургас. Автомобилът се е движил от Бургас в посока село Аспарухово, като вероятната крайна цел била вила в село Черково, собственост на семейството на едното от момчетата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" – Карнобат.

*********

Карнобатското село Сърнево е в шок от трагедията с четиримата ученици, които загинаха нелепо при жестока катастрофа с БМВ. Автомобилът е бил на бащата на едно от децата – Георги. Той е ученик от Карнобат и живее в селото, съобщава "Флагман". Другите трима тийнейджъри – Ели, Божидар и Николай са от Бургас, те са били на гости при свои роднини.

"Всяко лято гостуваха тук, израснали са пред очите ни, заедно почиствахме, играхме. Помагаха и бяха изключителни деца. Мъката е огромна, казаха потресени днес жители на Сърнево.

В съседното село Аспарухово, до което е станала катастрофата, са вцепенени от ужасната гледка. Участъкът, в който се е блъснала колата, е бил прав. Хората предполагат, че на връщане от заведение малолетният шофьор е изгубил управление над автомобила и се е врязъл в цистерната, която полива лозята край платното.   http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Четирима младежи загинаха при адски удар в цистерна за вода | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди