изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ



-    На 28 юли в РУП 02 Добрич се тъжи 57-годишна жителка на гр. Добрич. По данни на тъжителката същия ден, около 13:00 часа, майка й Ж.Г. (77г.) от с. Козлодуйци, обл. Добрич е получила обаждане на домашния си телефон от непознат за нея мъж, представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия доктор е заявил на възрастната жена, че дъщеря й се нуждае от спешна медицинска помощ, за което е необходима сумата от 1 000 лева. Малко по-късно лицето е предало сумата от 900 лева на непознат мъж на улицата пред нейния дом. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП 02 Добрич.

-    На 28 юли, в РУП Каварна се тъжи 49 – годишна руска гражданка, за това че за времето от 02:00 часа до 02:30 часа неизвестен извършител  е проникнал през незаключена стая в къща за гости в гр. Каварна, в която тя спи и е извършил кражба на мобилен телефон, дебитна карта, СУМПС и сумата от 36 лева. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, е установен извършителят на деянието – Е.А. (37г.) от гр. Каварна. Лицето, което е криминално проявено и многократно осъждано, е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано незабавно производство по описа на РУП Каварна.

-    На 28 юли, около 20:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Добрич за град Силистра, на разклона за село Балик. Установено е, че 36- годишната Р.Б от гр. Варна - водач на лек автомобил „Пежо 206” с добричка регистрация, загубва управление на автомобила, в резултат на което МПС напуска платното за движение и попада в затревена канавка. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени материални щети на автомобила. Пострадали са жената и возещите се на задната седалка нейни деца (на 10г. и на 1г.), които са отведени в МБАЛ Добрич и след обстоен преглед са освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Контролните органи са съставили 36 акта и 37 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар с нанесени материални щети.


29.07.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди