изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:44 EEST
ОТЧИТАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЗА 2013-А    
НовиниРедовно заседание на Общинския съвет на община Добричка ще се проведе на 31 юли, четвъртък. Кметът Петко Петков ще внесе докладна записка относно изпълнението на бюджета на общината за 2013 година.

На съветниците ще бъде предложено да гласуват осигуряване на средства на футболните клубове през 2014 година в селата Победа, Ст. Караджа, Дончево, Стожер, Бенковски, Стефаново, Карапелит, Плачи дол, Паскалево, Славеево, Овчарово и Бранище. Ще бъдат разгледани писма за отпускане на финансови средства за транспорт на самодейните колективи при НЧ „Свобода-1940 година“, Стожер, и НЧ „П. Р. Славеков-1942 година“, Бранище.
На вниманието на съветниците ще бъдат докладни с предложения за формиране на слети паралелки с по-малко от 10 ученици в училищата в селата Лясково, Ведрина, Владимирово, Плачи дол, Бенковски и др., както и за съществуването на самостоятелни и слети паралелки с брой не по-малко от 10 ученици в паралелка в община Добричка.
Ще бъде разгледан отчет за дейността на Общинския съвет  и неговите комисии за първото шестмесечие на 2014 година и информация за изпълнение на решенията на ОбС, възложени на кмета, за същия период. НДТ


 


Сходни връзки

ОТЧИТАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЗА 2013-А | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди