изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:20 EEST
МЛАДЕЖИ СЪЧЕТАВАТ ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ И ПЛАЖ    
ОбразованиеГрупа от чуждестранни студенти, както и младежи от Добрич, приключиха първия етап от летния езиков семестър във Висше училище Международен колеж (ВУМК). В продължение на един месец студентите целодневно изучават английски език с преподавателите от Великобритания - Алисън и Мартин.

Според младежите, любимите им часове са, когато дискутират актуални теми на английски език, пиейки английски чай с мляко и бисквити, а събота и неделя разпускат с плаж в Албена или разходки из Варна.
„Дойдох на летния семестър по английски език, за да подобря познанията си и да разбера за възможностите за обучение за българска и британска диплома във ВУМК. За един месец се научих да комуникирам свободно, обстановката предразполага – студентите от моята група са от различни държави, ние си говорим само на английски. Много важно е, че и преподавателите са от Великобритания, а и всички служители на колежа говорят с мен на английски. Когато се върна обратно в Украйна ще си подготвям документите да продължа висшето си образование във ВУМК, Добрич“ - споделя Анна.
Според представители на ВУМК, част от включилите се в летния семестър, който се провежда за втора поредна година, са ученици от Добрич и други краища на страната. Те използват лятото, за да повишат познанията си по чуждия език, срещайки различни националности и култури при нас – споделят от ВУМК. Някои от младежите предпочитат обучение само за месец, други за целият срок – близо три месеца.
Следващата група пристига идната седмица, но записванията за българи продължават. Изявилите желание да се обучават в летния семестър по английски до момента са от България, Йордания, Русия, Украйна, Казахстан, Грузия – допълват от туроператора Е-Турс, партньор в организацията на летния семестър във ВУМК. НДТ


 


Сходни връзки

МЛАДЕЖИ СЪЧЕТАВАТ ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ И ПЛАЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди