изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:37 EEST
Девет снаряда "Град" от Украйна се взривиха в Ростовска област на Русия (ВИДЕО)    
ИнтервютаРеактивни свръхзвукови снаряди на украински военни паднаха близо до селището Митякинская на територията на Русия. По предварителни данни, те са били изстреляни от комплекси "Град" и са паднали насред полето.

След взривовете в земята са се образували дупки. Жертви и пострадали в резултат на попаденията на снарядите няма. В граничното управление на Федералната служба за сигурност на Русия за Ростовска област потвърдиха обстрела по територията на Русия.
На 29 юли в сградата на КПП Гуково в Ростовска област също попаднаха снаряди от страна на Украйна, служителите на пункта бяха евакуирани по спешност. В резултат на инцидента пострадали нямаше.

Това не е първият случай, когато в сградата на контролно-пропускателния пункт попадат снаряди, дошли от украинска територия. На 11 юли автомобилните пунктове за пропуск Донецк, Гуково и Новошахтинск в Ростовска област също преустановиха работа заради стрелба от Украйна.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Девет снаряда "Град" от Украйна се взривиха в Ростовска област на Русия (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди