изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:32 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 30 юли, около 23:50 часа в РУП Балчик е получено съобщение от 32-годишна гражданка на Република Беларус, за това че за времето от 23:00 часа до 23:30 часа същия ден, след като се е прибирала по крайморската алея в гр. Балчик към хотела, в който е пребивавала, е била нападната от неизвестно за нея лице, което я поваля на земята и й нанася удари с юмруци в лицето и тялото, след което отнема личната й чанта и побягва в посока към морето. По данни на тъжителката в чантата е имало лични документи, 2 банкови карти, перлено колие, сумата от 45 лева и беларуски рубли, с равностойност около 40 лева. След проведени незабавни оперативно –издирвателни мероприятия от служители на РУП Балчик, е установен  извършителят на деянието – криминално проявеният Д.Я. (40 г.) от с. Соколово. Лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

-    На 31 юли, в РУП Тервел е получено съобщение за извършена кражба от гараж на къща в с. Честименско, обл. Добрич. Установено е, че  неизвестен извършител чрез взломяване на катинар, е проникнал в гаража и е счупил стъкло на задна лява врата на паркирания там автомобил „Фолксваген Голф”. По данни на тъжителката Е.Ю. (36 г.), е извършена кражба на СД плеър, 4 бр. тонколони и СД дискове. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

-    На 31 юли, около 16:240 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главния път от с. Кранево в посока КК „Златни пясъци”.  Установено е, че 54-годишният Г.Г от гр. Пловдив - водач на лек автомобил „Фолксваген Голф” с пловдивска регистрация, поради движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и удря движещия се по нея лек автомобил „Опел Астра” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал возещия се в автомобила „Опел Астра” Д.Й. (44 г.), който е отведен в ЦСМП в гр. Добрич за обстоен преглед. Двамата водачи са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.


Контролните органи са съставили 29 акта и 38 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.


01.08.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди