изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:51 EEST
Раданова започна с уволненията, обръща се към главния прокурор заради 40-те милиона    
Спорт Служебният спортен министър Евгения Раданова предприе уволнения по повод скандала с одобрената поръчка за изпълнител на ремонта на Зимния дворец, възлизаща на над 40 милиона лева. Легендарната спортистка даде пресконференция днес, на която направи разкрития по темата. Раданова съобщи, че няма как да работи с ръководителите на „Академика 2011“ и каза, че ги уволнява.


"Как се е появила тази сума от 40 милиона лева без ДДС? Липсват документи и информация, никой не е в състояние да каже как точно е изчислено, че ремонтът възлиза на 40 милиона", коментира Раданова.

"Решението ми е да освободя Управителния съвет на "Академика 2011", защото считам, че не мога да продължа работа с тях. Нямам доверието им. Ще избера други експерти, които да ги заменят в това дружество. Също така ще се обърна към държавната агенция за финансова инспекция, както и ще сезираме главния прокурор Сотир Цацаров", обяви служебният спортен министър. "Как се е появила тази сума от 40 милиона лева без ДДС? Липсват документи и информация, никой не е в състояние да каже как точно е изчислено, че ремонтът възлиза на 40 милиона", коментира Раданова.

"Решението ми е да освободя Управителния съвет на "Академика 2011", защото считам, че не мога да продължа работа с тях. Нямам доверието им. Ще избера други експерти, които да ги заменят в това дружество. Също така ще се обърна към държавната агенция за финансова инспекция, както и ще сезираме главния прокурор Сотир Цацаров", обяви служебният спортен министър.

"Не съм дошла с цел реваншизъм", добави Раданова, която е огорчена от скандала, разиграващ се около ремонта на Зимния дворец - мястото, на което тя се е изградила като спортист и е тръгнала към световния връх.

"Назначих вътрешния одит, за да видя какво е състоянието. Установих, че в "Академика 2011" са хората, с които не искам да продължавам работа", категорично заяви Раданова.

"Ако експертите ме убедят, че това е цената, тогава ще се съглася. Но сега това няма как да се случи. Имам много сериозни съмнения. На базата на какво е изчислена тази сума, никой не може да каже", добави спортният министър.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Раданова започна с уволненията, обръща се към главния прокурор заради 40-те милиона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди