изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:23 EEST
Не протестна, а задкулисна мрежа    
Коментари Удивително е нахалството, с което една дузина храненици на Сорос (Ротшилд), Рокфелерови и сие продължават да се правят на "дръж ми шапката" относно милионите долари, с които ги протестизираха.

Нека веднага обясня - тук соросовъдите обикновено гракват и се почва с етикетите, които уж толкова не харесват. Пускат се в ход изтърканите клишета за "световната конспирация", пък за "рубладжиите", пък за недемократите и се завършва с циничното - е добре де, взехме едни пари и ще продължим да вземаме.

Само че не казват, че с тях основно си осигуряват "сладък живот". Същия като на повечето български политици (на езика ми е да кажа "небългарски" политици и няма да е грешно). Небългарски са и тези

хрантутници
соросовъди

защото ефектът от дейността им е полезен за тях, но и в по-голяма степен за новото задкулисие, което успешно инсталира ключови свои марионетки от т.нар. Протестна мрежа на възлови места в служебното правителство.

Ако всичко това ви звучи твърде надъхано, вижте фактите. Бас ловя, че не може да има други изводи при тези толкова еднозначни и дезавуиращи престъпната, пардон, протестната мрежа. "Мръсната дузина" (да, те са точно толкова, една дузина, The Dirty Dozen) е усвоила над 6 млн от фондации, свързани с Рокфелер, Сорос и останалите от международното задкулисие. Нито е тема, нито имам място да опиша защо тези структури са част от това задкулисие. Писал съм подробно за това в други медии, в книгите си, така че, който се интересува от фактите, може да ги намери сам.

Знам само, че Рокфелерови и Сорос, който пък е обикновен инструмент на фамилията Ротшилдови, са проклятие за всяка страна и нация, където се намесят. Какво, връзката на Сорос с Ротшилд била конспиративна теория ли? Не, драги, това е конспиративна практика и тя е осветена преди повече от четвърт век. И не къде да е, а в авторитетното списание "Тайм". Ето какво пише там в броя му от 4 май 1987 г.: "През 1956 г. Сорос се премества в САЩ и работи 10 години като брокер и борсов анализатор. През 1969 г. Сорос поставя началото на фонд, който после стана Куантум фонд, с едва $250 000. Членове на фамилията Ротшилд и други богати европейци скоро го подкрепиха с допълнителни $ 6 млн."
Толкова за "конспиративните" теории.

Знам обаче, че за престъпната мрежа фактите са като досадна муха - махват с ръка и продължават нахално и двулично да пръскат пропагандната си отрова. Фактът обаче си е факт - "Мръсната дузина" кешира здраво и въобще не мисли да спира. Разкривените им от злоба лица и треперещи ръчички са показателни. Има си и поговорка за това - когато един вълк се научи да яде ярета, да се отучи с добро не е възможно. Трябва тояга. Нужна е упоритост, настоятелност и смелост в разобличаването на тези инструменти на международното задкулисие. Жонглирането от страна на т.нар. Протестна мрежа с понятия от света на великите духове (гражданско общество, развитие на публичната среда и т.н.) не може да скрие, че те са обикновени наемници на т.нар. robber barons - крадливите банкерски барони, които са в основата на безброй световни нещастия, войни и сриване на цели държави.

Няма случай, когато Сорос да е бил изпратен с добро. Обратното. Същото се отнася и за другите международни злодеи. И докато в страни, които се управляват от държавници, има остра съпротива срещу този октопод, то тук, в царството на управляващите пълчища от политически мишки, мнозина са готови да се подложат на силните, стига да получат

индулгенция
за миналото си

Това е ключовото за слугинажа на Сорос, Рокфелер и компания - той е с мръсно минало. Обикновено в БКП и в репресивните служби. Нека хвърлим светлина само върху последния кабинет, който Плевенелиев назначи, а престъпната мрежа подреди.
Самият Плевнелиев, както вече доказах с документи от Градския комитет на БКП, е бил номенклатура на същия този комитет в средата на 80-те години. Документално знаем, че през 1987 г. Росен Плевнелиев е член на вузовския комитет на БКП във ВМЕИ "В. И. Ленин", делегат на районната конференция на БКП, дадена му е изключително отговорната функция на преброител на гласовете на отчетно-изборната конференция на вузовска организация на БКП във ВМЕИ през 1987 г.

И вижте сега какъв премиер назначи същият днешен "антикомунист", който по странна прокоба на съдбата е президент на тази нещастна страна. Назначи Георги Близнашки, който е бил в екипите, съветвали Тодор Живков, бил е партиен секретар в Юридическия факултет на СУ, а като за капак веднага след назначаването си изтърси, че: "Комунизмът е един много красив идеал, за който са загинали много честни и светли личности."

В нормална държава изцепка като тази щеше да доведе до незабавната му оставка.Тук престъпната мрежа мълчи като комунист на разпит, прави бараж за всяка критика срещу тъпотиите на служебното правителство и - което е най-важно - пласира на ключови места свои хора. Като лишения от адвокатски права, с 12 (!) наказания вицепремиер и служебен правосъден министър.
В същото време поклонникът на "чичо Дачо" (през 2012 г. Близнашки пише и чете кървавочервено прощално слово

на гроба на
главния цензор

на комунистическа България преди 10 ноември Йордан Йотов, в което се кълне, че борбата продължава), който не си губи времето като премиер, назначи за началник на своя кабинет ортодоксален комунист. Представян е с имената Георги Георгиев, като удобно се пропуска презимето му Матеев, което веднага дезавуира номенклатурно-комунистическата биография на въпросното лице.

Кой е Георги Матеев Георгиев? През 1980-1990 г. е щатен комсомолски и партиен функционер в ЦК на ДКМС и Градския комитет на БКП. Лансиран е от БКП в Националния студентски съвет, след 10 ноември е инсталиран от БСП за главен секретар на министерството на образованието в правителството на Димитър Попов, последователно е зам.-кмет на Белица от БСП, зам.-министър от БСП в МРРБ по времето на Сакскобургготски, където вицепремиер и министър на регионалното развитие е Костадин Паскалев пак от БСП. През 2006 г. Георги М. Георгиев става член на първия състав на Комисията по досиетата, лично предложен от тогавашния вътрешен министър Румен Петков в тройната коалиция.
Бащата на днешния началник на кабинета на премиера Георги Близнашки е също

ортодоксален
комунист

Казва се Матей Георгиев Матеев, кмет на Белица, бил е номенклатура на Градския комитет на БКП-Белица и на Окръжния комитет на БКП-Благоевград, учител и познат на Асен Плевнелиев (бащата на Росен Плевнелиев), който пък е бил висша номенклатура в Окръжния комитет на БКП в Благоевград - отговорник за идеологическата работа в основните и средните училища. Асен Спасов Плевнелиев е бил шеф на Комисия по партийно-организационната работа на първичните партийни организации и идейно-политическата дейност в училищата.

Това означава, че без подписа на Асен Плевнелиев не е минавало назначението на нито един учител в Благоевградско. Алооо, протестърите, кой назначи Георги М. Георгиев за началник на премиерския кабинет? Кой? Кой? Кой? Няма кой да отговори, а и никой от престъпната мрежа няма да попита.
Защото те нямат принципи, ценности, нямат респект към гражданското общество. Те са имплант в снагата на обществото, който го яде отвътре, съсипва го с двуличието си и носи нови беди.

АНТОН ТОДОРОВ

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Не протестна, а задкулисна мрежа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди