изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:03 EEST
Загиналата жена на магистрала „Тракия” е от София    
НовиниЗагиналата в катастрофа на АМ „Тракия” край Нова Загора жена е на 57 години и е от София. Тя се е возила на предната дясна седалка на лекия автомобил „БМВ” със софийска регистрация и заедно с още две жени отивали към морето.

Водачката на „БМВ”- то е на 47 години, тя е със счупен лакът и други леки наранявания. Третата жена, на 52 години, е само с леки наранявания, съобщи за „Дарик” говорителят на Областната дирекция на МВР - Сливен Първолета Мандинска.

И трите жени са от София. В другата кола, в която се удря „БМВ”-то, е пътувало семейство от Асеновград, те нямат наранявания, има леки материални щети по автомобила, но се движи и дори са продължили пътя си към дома.

Както БЛИЦ първи писа за инцидента, В 12, 25 ч. днес лек автомобил „БМВ”, движещ се в посока София - Бургас се е преобърнал на магистралата, близо до Нова Загора, преминал е през разделителната мантинела и се е ударил в насрещно движещ се лек автомобил „Мерцедес”. Все още се изясняват причините, довели до тежкия инцидент.

За няколко часа движението в едната лента на магистралата бе пренасочено по обходен маршрут. От 15.30 часа нормалното движение и по двете платна е възстановено./  http://www.blitz.bg





АДСКО МЕЛЕ В ПЛОВДИВСКО /СНИМКИ/
 


Сходни връзки

Загиналата жена на магистрала „Тракия” е от София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди