изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:44 EEST
МИТНИЧАРИ НА ЙОВКОВО СПРЯХА КОНТРАБАНДА НА ДЖИПОВЕ ЗА РУСИЯ;РИБАРИ ОТ ТРИ СТРАНИ СЕ СРЕЩАТ В КАВАРНА    
Новини Вчера около 9.30 часа митнически служители на ГКПП Йовково са задържали гръцки ТИР, пътуващ транзитно през страната, при опит за контрабанда на два джипа марка "BMW", съобщи началникът на Митницата в Добрич Веселин Тенев.

"Камионът е с гръцка регистрация и шофьорът му е грък. Пътувал е от Гърция за Русия, като по документи е превозвал салфетки. При проверката обаче, се оказало, че има два джипа", каза още Тенев.

*******************

От 2 до 5 септември Каварна ще бъде домакин на първия по рода си "Миден и рибен фест". Проявата се открива на централния площад с концерт на Пламен Ставрев. На нетрадиционния фест ще си дадат среща рибари от три страни - Румъния, Турция и България. Станалата известна ферма за миди "Дълбока" ще представи свои специалитети. Гостите на фестивала могат да очакват разнообразие от морски дарове.

НДТ - 31 август 2004 г.

 


Сходни връзки

МИТНИЧАРИ НА ЙОВКОВО СПРЯХА КОНТРАБАНДА НА ДЖИПОВЕ ЗА РУСИЯ;РИБАРИ ОТ ТРИ СТРАНИ СЕ СРЕЩАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди