изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:55 EEST
Сексвопли на палава двойка взривиха град Павия    
Любопитно Сладострастна двойка разбуди нощес със сексвопли, стенания и викове централната част на намиращия се на петдесетина километра южно от Милано град Павия. Децибелите на шумния креватен маратон били толкова яки, че съседка по апартамент се принудила да се жалва в полицията.

„Не мога да затворя очи, ще припадна, тия побесняха, направете нещо!”, заревала жената на дежурния в местното управление. Отначало той приел не много насериозно нейното позвъняване, дори смятал да й даде на шега полезен съвет как да отговори достойно и безмилостно на съвкупяващите се с гръм и трясък комшии. Ама не го сторил, тъй като веднага след нея се обадили с оплаквания срещу похотливите съседи и други живеещи в кооперацията на централния булевард „Кампари”. Съответно дежурният веднага изпратил на адреса патрулка с трима униформени служители на силите на реда, пише в. "Монитор".

Пристигайки пред кооперацията, те установили, че не само всичките й прозорци светят въпреки среднощния час - шумните сладострастници били събрали на тротоара пред сградата десетки сеирджии, зарязали близките кафенета и кръчми, за да се насладят на безплатното секс-шоу „звук и светлина”. Когато позвънили на вратата на апартамента на отдалата се на приятни радости двойка, вратата им отворил завит в чаршаф мъж, докато партньорката му била останала да се излежава в леглото както майка я е родила.

Ченгетата проверили документите им и установили, че са съвсем нормални, отдали се на ласки хора, но с малко големичка разлика във възрастта – мъжът се оказал на 52 години, а избраницата му на 34. Осъзнавайки, че във връзката им и тяхното деяние няма нищо противозаконно, полицаите само им пожелали „Приятна работа!” Все пак на тръгване ги помолили да си я вършат по-тихичко. Ако се вярва на излизащия в Павия вестник „Провинча Павезе”, взривилият центъра на града сексмаратон дори не бил вписан в рапорта на униформените като инцидент, а само бил отбелязан, така да се каже, между другото. Всекидневникът обаче не изключи възможността някой от обезпокоените съседи да даде сладострастниците на прокурор заради причиненото среднощно безпокойство.   http://www.blitz.bg

Шокиращи секс съвети за млади булки от XIX век
Нимфите от Каснаково изкушават мъжете
Да изживеем напълно сексуалността си
Секс на живо в столицата
Цветин: Камелия е мръсница в леглото!
2 момчета и момиче правиха групов секс пред 50 чифта очи в чалготека "Харем"
Как да познаем секс фурията – първа част
Сладострастието измъчва мъжете, а жените суетата
СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА
 


Сходни връзки

Сексвопли на палава двойка взривиха град Павия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.91 секунди