изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:28 EEST
Семейна трагедия: Погребаха изтезавания и убит земеделец    
ОбществоДни преди да бъде нападнат в дома си Румен Павлов загубил майка си, неотдавна починали баща му и брат му

Десетки приятели, познати и жители на село Извор се простиха днес с 54 годишният Румен Павлов, който бе жестоко инквизиран и убит в дома си. Той бе открит мъртъв в къщата си, от кметския наместник на селото. След оглед на тялото, полицейските служители от Белоградчик установили, че по него има видими следи от насилие, съобщава "Конкурент".В къщата имало множество разхвърляни вещи и липсвал лекият автомобил на мъжа, разказа съседка на жертвата. По случая е образувано производство, съобщи зам.- окръжният прокурор Владислав Влашев.

"За случая в село Извор безспорно е доказано, че се касае за причинена насилствена смърт, тоест за убийство. След получения сигнал са проведени всички действия във връзка с разкриването на извършителя на престъплението.", добави още прокурор Влашев. От държавното обвинение не разкриха за версиите, по които се работи. Директорът на Областната дирекция на МВР-Видин Константин Джунински каза, че процесуално-следствените действия са приключили и отрече информацията, че мъжът е бил вързан за стол и измъчван.

В Извор в сряда бе погребението на 54-годишният Румен, когото в селото помнят с добро. Той няма съпруга и деца, а на 18 август е починала и майка му. Къщата на убития не парадира с външен вид и по-скоро е доста скромна. Имотът бе запечатан от полицията. Хората в селото недоумяват кой би посегнал на кроткия човек.

"Скромен човек. Няма врагове в селото. Този инцидент ни изненада. В селото подобно нещо не се е случвало.", добави Иван Рангелов, който бе пристигнал за погребението на земеделеца от Видин. "Добър човек. Братовчеди сме и съседи. Баща му почина, а на скоро и майка му и брат му. Има снаха и две племеннички." , разказа Митко Александров.

"Добро момче е. Не знам да е имал проблеми с хората. Просто се чудя как така жестоко са го пребили.", коментира злощастната съдба на съселянина, Катка Николова от Извор.

"Не знам как е намерен. Бях там до 2 часа след полунощ, но полицията не пускаше никой. Аз чух, че е бил в банята с вързани крака и с много рани по главата. Това се говори в селото. Беше много добър човек. От 14 години работя при него и не съм имал никакви проблеми. За да му посегнат сигурно е заради пари щом са го били толкова много и цялата къща е преровена. Ако да искали просто да го убият щяха да го направят и да си тръгнат, а те са го мъчили. Заради това считам, че е за пари“, коментира работника Иван Борисов.

За да се простят с Румен, бяха пристигнали негови близки и познати от Димово и от Видин. Опашката от опечалени и потресени хора дълго се виеше пред салона на местното читалище, където бе положен за поклонение.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Семейна трагедия: Погребаха изтезавания и убит земеделец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди