изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:14 EEST
ТРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ УИКЕНДА    
Ред и сигурностТрима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са задържани от органите на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 6 септември около 22.50 часа по ул. „Приморска” в  Балчик автопатрул спира лек автомобил „Волво” със софийска регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,36 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в полицейското управление в Балчик е задържан Г. З. /35/ от София.
На следващия ден около 21.40 часа е заловен 47-годишен добричлия с инициали С. С. Той управлявал лек автомобил „Фолксваген”, спрян е за проверка по бул. „Трети март” в Добрич. При него с техническо средство са констатирани 2.5 промила алкохол. 
Около час след полунощ на 8 септември е извършена проверка на лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация управляван от Д. Д. /31/. При него са установени 1,99 промила алкохол. С полицейска мярка за срок от 24 часа водачът е задържан в Първо РУП в Добрич.
По трите случая са образувани бързи полицейски производства. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ ЗАЛОВЕНИ ПРЕЗ УИКЕНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди