изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Още сутринта ще ви се наложи да плащате разни "сметки", хубавото е, че ще имате с какво. Вечерта бъдете готови за неочаквани посещения, макар и не особено приятни.
ТЕЛЕЦ - Първата половина на деня ще трябва да проявите повече инициативност и заинтересованост към преките си задължения. Вечерта ще се наложи да разрешавате някои финансови въпроси.
БЛИЗНАЦИ - Ако можете да си го позволите прекарайте времето сами и се погрижете за себе си. Днес ще се чувствате малко изтощени, така че не грехота, ако хапнете повечко. Имате нужда от повече почивка.
РАК - Започнете делово деня, без дълги закуски, пиене на кафе и сладки приказки за това как сте прекарали вчерашния ден. Планирайте нещата за през седмицата.
ЛЪВ - В дома ще оценят усилията, които сте положили през почивните дни и дори може да получите публично одобрение. Добре е да помислите за помощници или поне само за един човек.
ДЕВА - Големите неща, с които сте се захванали може и да приключат успешно. Днес не е добре да подхващате нищо ново. Вечерта не поемайте обещания и не се разсейвайте.
ВЕЗНИ - Напрегнато започвате този ден. Опитайте да подобрите настроението като четете по-оптимистичните статии (ако изобщо ги има). Не подхранвайте черните си мисли с черни хроники от вестниците.
СКОРПИОН - Сутринта ще сте разсъдителни и ще имате желание да сте добри и мили към всички. С превалянето на деня доста неща ще започнат да ви дразнят и ще проявите необяснима нервност.
СТРЕЛЕЦ - От сутринта ще имате доста дребни досадни неща за довършване. Желанието ви да сложите всичко в ред скоро може да прерасне в недоволство, че нещата не стават според очакванията си.
КОЗИРОГ - Сутринта ще се чувствате дейни и заредени със сили. Не прахосвайте енергията си в безсмислени разговори, защото още преди края на деня ще ви се наложи да поработите сериозно за утрешния ден.
ВОДОЛЕЙ - Още от сутринта може да се опитата да ви вдигнат кръвното, но не си разваляйте по такъв елементарен начин настроението. Вечерта ще ви предложи интересни забавления.
РИБИ - Активно започвате този ден. Днес ще се наложи да се срещнете с доста хора или поне да проведете множество телефонни разговори. Не се претоварвайте със задачи, защото вечерта може да сте напълно изтощени.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди