изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:26 EEST
КОШМАРЪТ НА СЕРИНА СЕ ЗАВРЪЩА    
Спорт Кошмарът на Серина Уилямс от "Уимбълдън" се завръща. Световната номер едно се отказа от участие в турнира в Ухан поради болест. Възможните причини за неразположението на американката са внезапната смяна на климата, проблем с адаптацията към влагата или високите температури.

Носителката на 18 титли от Големия шлем водеше с 6:5 в първия сет на мача си от втория кръг на надпреварата в китайския град с Ализе Корне, но изведнъж се почувства зле и на корта излезе доктор, за да премери температурата й. След неговата намеса стана ясно, че Серина няма да продължи участието си в турнира. През юни по-малката от сестрите Уилямс изненадващо се отказа и от по-нататъшно участие на "Уимбълдън", след като чувстваше сериозно неразположение на корта по време на среща от турнира на двойки. Тогава се появиха множество спекулации относно причината за нестабилното състояние на тенисистката, но така и не стана ясно каква точно е била тя.
 


Сходни връзки

КОШМАРЪТ НА СЕРИНА СЕ ЗАВРЪЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди