изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Денят е подходящ за активни действия, ще свършите повече работа днес, а и финансите ви ще се подобрят. Но бъдете внимателни, контролирайте натоварващите ви емоции и най-вече агресията, която днес владее света.
ТЕЛЕЦ –  Покажете активност и работите сърцато върху текущите си и нови задачи. Разширяване на информацията и новостите, с които предстои да се запознаете сега ще ви създават добро усещане за нещата.
БЛИЗНАЦИ - Бъдете внимателни в контактите си с хората от обкръжението ви, в своите реакции и поведение. С подходящи начини и действия се освободете от негативните си емоции, за да не прераснат в агресия.
РАК - Останете обективни към себе си и анализирайте безпокойствата си, а в отношенията си не се показвайте прекалено строги и принципни.
ЛЪВ - Споделеното време със семейството и децата ще ви носи хубаво настроение, както всичко ново и добре обмислено, което започвате сега.
ДЕВА - Възползвайте се от даденостите около вас и започнете да реализирате своите замисли, ще получите енергийна подкрепа, щом сте заявили намеренията си.
ВЕЗНИ - Пасивността през този ден е противопоказна, а всяка решителна стъпка ще ви бъде от полза. С физически натоварвания ще се освободите от негативни емоции, стрес и депресия.
СКОРПИОН - Информирани и с добра организация, ще се възползвате максимално от възможностите, които ви предлага денят. Ако сте упорити и последователни в действията си, ще постигате целите си.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете внимателни в общуванията си и по-добре контролирайте вълненията и отрицателните емоции, за да не прераснат в агресия. Включете се в събитията и работете по делата си според програмата ви и даденостите на деня.
КОЗИРОГ - Намеренията ви са осъществими, част от тях касаят и бъдещите ви занимания. Инициирайте преговори, обадете се на хора, които могат да ви помогнат, днес това е печеливша формула.
ВОДОЛЕЙ -  С категорични решения и последователни действия ще следвате отговорностите си, имате сили да се справите с всичко важно и значимо в живота ви.
РИБИ - Делата ви изискват добра организация, разчет на време и средствата, благодарение на които ще внесете повече яснота в отношенията ви с онези, с които ви предстои да работите, особено по финансовите въпроси.

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Кои са най-големите домошари в зодиака?

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Кои жени са най-апетитни според зодията


СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди