изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:30 EEST
СЛУГИ НА ШАЙКА РАЗБОЙНИЦИ ОТ СОФИЯ СА СЕ СТРЕСНАЛИ ОТ ПОДКРЕПАТА ЗА МЕН    
ПолитикаПриятели, явно слугите на шайката разбойници в София са се стреснали сериозно от подкрепата, която получавам от хората на Добруджа. Разбират, че добруджанецът повече няма да търпи да бъде унижаван. Започнаха мръсната си помийна война срещу мен, надявайки се, че ще ме накарат да мълча, да се откажа от битката срещу добива на ШИСТОВ ГАЗ в Добруджа, от битката да се върне ДВОРЕЦА на гражданите на Балчик, от битката за бъдещето на нашите деца и достойните старини на нашите възрастни хора.

Без да влизам в подробности, ще кажа, НЕ срещу мен има заведено дело от даначните органи, а АЗ съм завел дело срещу административното безхаберие на данъчна администрация, а за жалост на моите най големи врагове ще кажа, една част от делото вече е спечелено от мен на първа инстанция. Няма да си служа с езика на омразата, не приемам да се очерня политическият опонент с лъжи, винаги съм търсил доброто в хората, а не лошото. Добруджа ще има своя Народен представител в 43 Народно събрание, въпреки жалките опити да бъда спрян от хора с робско мислене и липса на достоинство!
Виктор Лучиянов

ВИКТОР ЛУЧИЯНОВ - ДЕПУТАТЪТ НА ДОБРУДЖА

ВИКТОР ЛУЧИЯНОВ - ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА ББЦ ЗА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ - №13 В БЮЛЕТИНАТА, ИЗБОРИ 2014
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.51 секунди