изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-29 @ 04:35 EEST
Валентин Кулагин: „ВИП брадър” е не „Образцов дом”, а „Публичен дом”!    
Интервюта Това са социално слаби „випове”, които ходят по светски партита, за да ядат от безплатния кетъринг.

Модният стилист и гримьор Валентин Кулагин спокойно би могъл да бъде светски хроникьор, защото знае много тайни на шоуелита и понякога доста хапливо развързва език, за да накаже отделни персони за лъжите им в публичното пространство. Потърсихме Кулагин, за да чуем мнението му за старта на тазгодишния „ВИП брадър” и участниците в него:


- Вальо, първо да чуя мнението ти по един, така да се каже – базисен въпрос: ВИП ли са Съквартирантите в Къщата?
- Дефиницията на абревиатурата VIP е Very Important Person, или в превод от английски - „важна за обществото личност”. Кои от тези личности и техните занимания са съществени за обществото?! Не виждаме нито един спортист, нито един политик, нито един бизнесмен...! За мен би било интересно да видя поведенческите модели на успели хора, а не на социално слаби „випове”, които ходят по светски партита, за да ядат от безплатния кетъринг. Продуцентите постоянно се бият в гърдите, че този сезон кастингът бил най-силен и аз съм склонен да се съглася с тях - прави са, но силен откъм интриги и психично болни. Този сезон не може да се казва "Образцов дом", защото никой от героите в него не може да бъде пример и образец за поведение. По-подходящо име би било "Психодиспансер" или "Изтрезвителното". А защо не и "Публичен дом", като гледам колко бивши и настоящи прости...тутки има вътре, че и сводници.

- Бъди по-конкретен: кои от участниците смяташ, че се доближават до звездното определение и кои нямат нищо общо с понятието ВИП?
- ВИП можем да наречем Йорданка Христова, която, въпреки че е звезда на едно отминало поколение, все пак си остава такава. Харесва ми, че има реална преценка за ситуациите и винаги се включва с точни коментари. Похвално за възрастта й, че все още е в час и се държи адекватно. Не одобрявам само понякога инфантилното й поведение и постоянните й спомени като любовница на Фидел Кастро. ВИП е и Ели Гигова, която е родена със златна лъжичка в устата и благодарение на баща си е получила необходимото образование и възпитание. Няма значение как, нейният ВИП-статут е налице. Можем да кажем, че Евгени Минчев също попада в тази графа - той организира обществени събития, занимава се и с благотворителност, въпреки че някои поставят под съмнение дейностите и титлите му. Жени Калканджиева също е допринесла с красота в световен мащаб, както и чрез модната си агенция на родна почва. Всички останали не покриват необходимите критерии за определението ВИП.

- Не ти ли се струват малко махленски замислените колизии в Къщата? Интригите май все са почерпени от ярко жълтата преса, която уж Нова телевизия ненавижда... Как си обясняваш това, че те буквално довършват жълтите новинки, като ги превръщат в цели сценарии?!
- Всички

пищят срещу жълтата преса, но очевидно се уповават точно на нея

Сюжетите вътре в Къщата се базират именно на скандалите, за които много дори набедени за „жълти” вестници са писали, така че Нова тв да не се правят на много възвишена медия – зрителите дори направо се подиграват на тази им претенция.

- А нямаш ли чувството, че с тройката Жени-Тачо-Зорница се разиграва някакъв театър, който има съвсем друг „сценарий” между самите тях тримата? Жени каза, че със Зори били приятели във Фейсбук и че Тачо й показвал пък той какво си пише с нея. Възможно ли е тези тримата направо да се подиграят на плановете на „Бай Брадър”?
- Според мен целта на семейството е да измият от двора си публичния срам, който им причини Линдарева. Жени и Тачо всячески искат да покажат, че са щастливи и влюбени, преодолели изневярата. От друга страна, Линдарева, която обявява във визитката си, че иска да се разграничи от този скандал и няма намерение да пречи на семейството, е вътре точно с този сценарий. Ами като не желае повече да се асоциира с образа на любовницата, жадна за слава - да не влиза! Но тя знае, че ако сега не използва момента да си направи национален пиар, няма кога. Със сигурност всички замесени в тригълника осъзнават, че ще станат по-популярни след предаването и се надяват да използват тази публична трибуна, за да изчистят имиджа си.

Това обаче няма да се случи

Образите им отдавна олекнаха. Единствената, имаща надежда за симпатиите на средностатистическия зрител, е Жени.

- Сутрин слушаме едни постоянни трима в студиото на Гала да ни „преговарят” какво сме гледали предишната вечер и някакви техни си прогнози, които претендират за психологически, но са си чиста проба клюкарство...
-"На чужд гръб и сто тояги са малко". Много хора обичат да се ровят в мръсното пране на другите, но когато някой се разрови в тяхното, се чувстват ощетени и наскърбени. Гала редовно ровичка в личното пространство на хората, но е свръх обидчива, ако някой попита за нейното... Нашето „вип” общество са едни обществени подлоги, които са готови да бъдат режисирани срещу малко кеш.

- Какви са твоите прогнози за развитието на отношенията в Къщата? Ще има ли скандали? Между кого и кого? Ще има ли секс?
- Все още е прекалено рано за големи прогнози – изминали са едва броени дни. Скандали ще има, и то в големи дози. Евгени Минчев ще е винаги действащо лице в разприте, Кали е също невротичка и има мащабни проблеми с егото си. Жени няма да търпи да й се налагат. Подозирам, че Йорданка Христова също има някакви изисквания към хората, с които общува, и няма да е щастлива, че принципите й ще бъдат нарушени.

Кеми ТодороУ също обича да близва алкохола и става заядлива

Очаквам включвания и от Вулева, въпреки че, както казвам, тя е влязла, за да ни убеди, че вече не е „сигнално жълта”, а сериозна юристка. За нейно съжаление обаче, отново с жълто около устата и домашно боядисана жълта коса. Нещо по-така може да има само между Месечков и Мартинов /смях – б.а./

- Как ти се вижда конфликтът Евгени Минчев – Камелия Воче? Доста преекспониран ми се вижда...
- На мен също. Това, което прокара съмнение в мен за достоверността на този конфликт, е, че в един от епизодите Камелия Воче каза, че от 4 години не говори с лорда, но всъщност това е лъжа, защото през 2012-а тя присъстваше на негово парти в апартамента му. Тогава той ми я представи като „жената, която му миела чиниите и от време на време й позволявал да пее”. На това парти имаше около 30 други гости.

- Журналистът Антон Стефанов каза още първия ден, че моли „Биг брадър” да върне гримовете на красавиците вътре, за да не гледа всяка сутрин „филм на ужасите”. Абе, хората не могат да ги разпознаят наистина тия прехвалени хубавици на екрана!... Ти си спец в тая област – какво мислиш - защо изглеждат така сутрин тези „красавици”?
- Защото не са ВИП и техният статут в реалния живот не отговаря на претенциите им. Не използват качествена козметика в ежедневието си и не се поддържат. Както виждаме, Ели Гигова е с прекрасна кожа и изглежда добре и без грим. Това е тясно свързано с финансовата възможност на всеки един от тях - посещения в козметични центрове, процедури и т.н. За една бляскава и сияйна кожа са необходими грижи, хубава храна и добър режим.

Дрогите и алкохолът вредят, а вътре има хора, които злоупотребяват с тях

- Ти си единственият, който си позволява да критикува Съквартирантите открито в публичното пространство, а Милен Цветков те обвини, че причината за това е, че ти не си успял да влезеш в Къщата и сега си ядосан...?
Не съм нито обиден, нито съм очаквал да влизам. Разговори с продуцентите проведохме преди 2 години и тогава на мен самия ми стана ясно, че аз нямам място вътре, защото

те имат нужда от режисирани скандали

а не от натурални и ярки личности като мен. Ако аз съм вътре, половината Съквартиранти ще напуснат още първата седмица и предаването ще приключи. Знам прекалено много неща за прекалено много хора. Не съм им удобен, а и парите не ме впечатлиха. Лили Иванова и Слави Трифонов също не са вътре, но това не поставя под съмнение тяхната популярност, нали?! Има хора, които никога няма да видите в това „ВИП общежитие”, и аз съм един от тях.

- А защо според теб българинът се лепи на телевизора да гледа всичко това?
- Елементарно - защото се идентифицира с историите вътре. Защото има възможността да надникне през шпионката на този измамен псевдоелит и всъщност да види, че те имат същите проблеми като неговите, та дори и още по-големи.

Имаме хомосексуалисти, имаме си к...ви, имаме семейство с любовницата, имаме богаташката принцеса, с която се сблъскваме във всяка столична чалготека, имаме вдовицата, която отглежда детето си сама... И тези персонажи ще се развиват или деградират пред очите ни. Пълна извадка на обществото, в което живеем. Това е всъщност идеята на този социален експеримент. Те са там, за да бъдат част от цирка, а всъщност се самозалъгват, че са поканени, защото са т.нар. ВИП. И това прави цялото зрелище още по-забавно /смях – б.а./

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА
blitz.bgВалентин Кулагин: „ВИП брадър” е не „Образцов дом”, а „Публичен дом”!

Тачо посегна на Зорница и бе отстранен от ВИП Брадър

Нов скандал разтърси ВИП Брадър

Зорница Линдарева припадна от пиенеКалканджиева и Линдарева легнаха в едно легло

Сълзи в очите на съквартирантите тази вечер във Vip Brother

Разводът между Жени и Тачо - основна тема в „Образцовия дом“

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовникът на Жени Калканджиева излиза от нелегалност! Той е бос от ъндърграунда! Вижте кой е!

Нови скандали във "ВИП Брадър" - Калканджиева и Тачо разделени отдавна

Първи номинации очи в очи и нови разкрития за Жени и Тачо във "ВИП Брадър"

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

Трима напуснаха „ВИП Брадър“, или?

Славена Вътова смени Александър Найденов

Калканджиева: Правила съм групов секс

Евгени Минчев и Месечков били любовници?

Жени Калканджиева и любовницата на Тачо се прегърнаха във "ВИП брадър"

Двата лагера във VIP Brother се събират тази вечер

Любовен триъгълник във "ВИП брадър"

Жени Калканджиева: Линдарева преспа с мъжа ми, но не я мразя, защото не я познавам

Черната Златка: Иво Аръков си пада по мъже!

Задава ли се любовна афера Ели Гигова-Иво Аръков?

Йорданка Христова повлече крак във "ВИП брадър"

VIP BROTHER „ОБРАЗЦОВ ДОМ” ПОДАРЯВА УИКЕНДИ В СОЦРЕЗИДЕНЦИЯ

Иво Аръков, Ели Гигова, Камелия Тодорова и Елена Кучкова влизат във ВИП брадър!

АЛБЕНА ВУЛЕВА

Албена Вулева се завръща на сигнално жълт кон /СНИМКИ18+/

ЕЛЕНА КУЧКОВА

Кучкова се разголи в чалга хит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"
The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/
Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!
Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)


Elena Kuchkova Elena Kuchkova 2 Elena Kuchkova 3

СЛАВЕНА ВЪТОВА


Миската Славена Вътова с порноклипчето забърса милионер

Славена Вътова стана ”Мис Туризъм” на световен конкурс

“Мис България” вдига палат до Бойко

Мис България 2006 Славена Вътова показва всичко в мъжко списание.

Мис България 2006 лъсна в хард порно в нета (видео +18)

Мис България Свят и Мис България Вселена в конфликт

Мис България Славена Вътова короняса Мис Шумен

Кои са най-високите жени сред известните българки

МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006

Славена Вътова е Мис България

„Лицето“ на красотата у нас стана на 11 години

16-ГОДИШНАТА СЛАВЕНА ОТ ШУМЕН СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИС ЧЕРНО МОРЕ

Славена Вътова Славена Вътова 2 Славена Вътова 3 Славена Вътова 4

Славена Вътова 5 Славена Вътова 6 Славена Вътова 7 Славена Вътова 8

ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА:


ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПРИЗНА: РАЗВЕЖДАМ СЕ

Жени Калканджиева 2 Жени Калканджиева 1 Жени Калканджиева 3

Жени Калканджиева: Мъжете изневеряват от скука

Жени Калканджиева призна за Илия Павлов

МАРГИНА ФАЛИРА КАЛКАНДЖИЕВА. ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА:

Златка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка Димитрова

ВСИЧКО ОКОЛО ЧЕРНАТА ЗЛАТКА


СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"
 


Сходни връзки

Валентин Кулагин: „ВИП брадър” е не „Образцов дом”, а „Публичен дом”! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди