изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:49 EEST
ЧЕСТИТО ВИ ПРЕДИЗБОРЕН ТОКОВ УДАР, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ГЛАВИЧКИТЕ НА ПОСЛУШКОВЦИТЕ ЩЕ РЕЗНАТ ОЩЕ 40 %    
НовиниЧЕСТИТО ВИ ПРЕДИЗБОРЕН ТОКОВ УДАР, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ГЛАВИЧКИТЕ НА ПОСЛУШКОВЦИТЕ ЩЕ РЕЗНАТ ОЩЕ 40 %. ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ ПЪЛНЯТ ГУШКИ, МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СТАВАТ ОЩЕ ПО-БЕДНИ, ПЕНСИОНЕРИ, МАЛКИ ДЕЦА ГИНАТ, ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА, СНОСЕН ЖИВОТ И ОТОПЛЕНИЕ, МЛАДИ И СПОСОБНИ ХОРА НАПУСКАТ ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ, НЯМА ВЕЧЕ СИЛИ ЗА СТАЧКИ... ПОЛИТИЧЕСКАТА ЕРЕКЦИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРОДЪЛЖАВА... СЛАГАЙ СИ, НАРОДЕ, ГЛАВАТА НА ДРЪВНИКА, ЗА ДА НЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ТЕ ДЕРАТ ЖИВ!


Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) потвърди очакваното повишение на цената на тока с 9,79 на сто от 1 октомври, съобщи Нова тв.

Най-голямо ще е увеличението на абонатите на ЧЕЗ, които ще трябва да плащат с близо 10 на сто по-скъпа дневна тарифа. Нощната тарифа за тях ще скочи с 9,8 на сто.

Толкова ще е увеличението на дневната тарифа и на абонатите на Енерго про. През нощта токът им ще струва с 9,5 на сто повече.

При ЕВН увеличението на дневната тарифа е 9,7 на сто, а на нощната - 9,31 на сто.

 


Сходни връзки

ЧЕСТИТО ВИ ПРЕДИЗБОРЕН ТОКОВ УДАР, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ГЛАВИЧКИТЕ НА ПОСЛУШКОВЦИТЕ ЩЕ РЕЗНАТ ОЩЕ 40 % | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди