изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:57 EEST
ИЗПЛУВАЛИЯТ КРАЙ КАВАРНА ТРУП Е НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ПОЛЯК МАКС, ПОТВЪРДИ ДНК    
Новини

ДНК експертизата е потвърдила, че изплувалият край местността Зеленка, Каварненско, труп на мъж е на изчезналия 26-годишен поляк Максимилиан Марек. Това съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Добрич Милена Любенова. Работата по изясняване на случая продължава в районната прокуратура в Каварна.



Полякът е в неизвестност, заедно с 23-годишната си сънародничка Йоана Станик, от нощта на 6 септември. Те пристигат в България с група от 25 души същия ден. Настаняват се в хотел „Златен рог” на Златни пясъци и още същата вечер отиват на дискотека.

Според очевидци от групата, те тръгнали към плажа, за да посрещнат изгрева на слънцето. Според други студентите отишли на нощно къпане, което е завършило с фатален край.

Силно разложеният труп на младия мъж изплува в района на местността Зеленка, край Каварна, на 11 септември. Той бе с оранжева гривна за ол инклузив на ръката, което още тогава наведе разследващите към търсене сред туристи.

На 17 септември край Царево изплува и трупът на млада жена, за която бе потвърдено, че е на Йоана Станик. Самоличността на младото момиче също бе установена с ДНК-експертиза. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗПЛУВАЛИЯТ КРАЙ КАВАРНА ТРУП Е НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ПОЛЯК МАКС, ПОТВЪРДИ ДНК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди