изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:09 EEST
НОВОИЗБРАНИ КМЕТОВЕ    
НовиниНОВОИЗБРАНИ КМЕТОВЕ


Силистра. Недялка Георгиева Добрева от БСП е новият кмет на село Средище. Тя е получила 70,07% или 377 от действителните гласове на проведения частичен избор за кмет, съобщи за Радио Фокус – Шумен Йорданка Йорданова от ОИК- Кайнарджа. За независимия кандидат Георги Неделчев Краев са гласували 161 избиратели или 29,93%. 562 избиратели участваха в днешния вот, 22 са недействителните бюлетини.

София. Ибрям Юмеров Ахмедов от ДПС е новият кмет на с.Руец, съобщи за Радио "Фокус" - Шумен Гергана Цонева, председател на ОИК - Търговище. Той е получил 280 действителни гласа на днешния вот. Недействителните гласове са 7. Балотаж ще има в село Вардун, като за втори тур са допуснати Иван Генчев Иванов от ДПС, получил 158 действителни гласа и Жельо Костов Василев от БСП, взел 86 гласа. Общо 13 са недействителните гласове в селото. Балотажът ще бъде на 19 октомври.

Попово. На балотаж ще бъде избран кметът на поповското село Гагово. Това съобщи за Радио Фокус- Шумен Данчо Николаев, председател на ОИК-Попово. До втори тур на частичен кметски вот са допуснати Румен Христов Иванов от РЗС, получил 160 действителни гласа и Георги Петров Георгиев, издигнат от Инициативен комитет, получил 112 действителни гласа. Правото си на вот днес упражниха 372 от общо 637 избиратели в селото. Балотажът ще се проведе на 19 октомври.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

НОВОИЗБРАНИ КМЕТОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди