изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:55 EEST
38-годишен загина след скок от 5-я етаж в Благоевград    
Новини38-годишен мъж загина след скок от петия етаж на жилищен блок в Благоевград, придаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Сигналът за инцидента е подаден в 01.10 часа след полунощ. А.Н. загинал, след като паднал от 5-я етаж на дома си в блок 6 на жк. "Еленово". Мъжът е паднал върху тротоара под терасата, загинал е от тежка политравма, получена вследствие на падането от 13-метрова височина.

38-годишният мъж е имал здравословни проблеми, като дете бил ритнат от кон по главата. Напоследък пиел. Смъртта му е констатирана от медицински екип. Полицията е извършила оглед на местопроизшествието. Няма данни за насилствена смърт, близките му не са пожелали аутопсия.

Това е втора смърт след падане в Благоевград за по-малко от 4 дни. По обяд на 9 октомври 21-годишен студент в АУБ загина при нелеп инцидент, падайки от тераса в УК "Скаптопара". Борислав от Пловдив бил с приятели на терасата на стола в комплекса. Младежът поставил летва върху два от столовете, казал на приятелите си: "Вижте какво ще направя и се засилил от 4-5 метра. Прескочил летвата, но се подхлъзнал върху плочките на терасата. Тъй като стъкленият парапет на терасата бил с височина 80-90 см и на 2-3 метра от прескока на летвата, Борислав не успял да се задържи и паднал от 8-метрова височина. Приземил се върху плочките между масите на кафето долу. Закаран е жив, но в кома реанимацията на МБАЛ, но 20-на минути по-късно починал. Смъртта му е настъпила от разкъсан бял дроб. Поради инцидента лекциите в АУБ бяха отменени, а на другия ден в университета бе ден на траур. /БГНЕС

 


Сходни връзки

38-годишен загина след скок от 5-я етаж в Благоевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди